Sidvyer, senaste månaden

torsdag 24 mars 2016

Levaxin dag 3-18

Jaha,nu tar jag säkert alla tecken på bättring alldeles för allvarligt ,men igår jobbade jag över en halvtimme och hade INTE hjärndimma!! Jag körde till elgiganten och inhandlade ett skal och hade INTE panik över att jag MÅSTE äta (annars blir jag så kall att det är förlamande,fingrarna blir vita,hjärnan fungerar inte längre,synen suddig och jag kan knappt komma ihåg vilken veckodag det är eller föra en konversation).
Kom hem och slappade lite innan jag ens funderade på att laga mat.
Imorse satte jag en jävla fart efter att jag softat i sängen med kaffe, wordfeud och katter.
Har väl inte funderat på varför eller hur länge det pågått men de senaste året har saker och ting varit svårare än de borde vara,,att dammsuga studion var liksom ett vardagsberg och förr var det inget alls.
Idag återvann jag en säck glas,städade studion,gick ut med soporna,svabbade mm mm utan att det ens var något jobbigt eller tungt;)
Jag skiter i vad det är,,jag tar det,,jag tar allt! Bara det fortsätter såhär är jag en nöjd människa!!

Dag 4 :
Jag sover så förbannat gott,,jag har väldigt väldigt levande drömmar och  jag måste gå på toa 1-2 ggr om natten,men ja,det har varit så rätt ofta i mitt liv så det kvittar som fan,,sover som ett barn!
Igår morse och genom hela dagen hade jag sån jäkla energi. Det kan vara våren som är i antågande,jag skiter i vilket,bara fortsätt ge mig;)

Dag 5:
Hahah VILKA jävla mardrömmar jag har! Hahah de pågår hela natten kontinuerligt! De är så kristallklara och skruvade och jag har en helt egen skräckfilmssamling i huvudet,något jag inte alls har något emot,jag är medveten att jag  drömmer.
Feberkänslan kvarstår, men jag märker att jag har större tolerans mot hunger,att jag inte blir som ett  ansatt djur om jag inte fått äta och knappt kan tänka.
All good änsålänge.

Dag 6-7
Drömmarna fortsätter,jag sover som en stock och har noterat att jag är rätt såsig på morgonen jämfört med vad jag brukar vara. Inget som stör överhuvudtaget.
Allt flyter på som vanligt och än sålänge är där inget jag kan klaga på alls. Räknar hår för att se om den skiten stannar upp men änsålänge dröser det av mig fortfarande och jag får nog klippa mig nu. Den sista tofsen är så trött och tunn nu att det är patetiskt.

Dag 7-11 Har väldigt lite ont i lederna,sover som en stock med magiska mardrömmar hela natten(inget negativt,det är som att sova med netflix i huvudet) och igår kunde jag ha en vanlig sammanhängande konversation efter jobbet med Dahn-Ola,något som inte har gått så bra i ca 2-3 år .Har haft bomull i huvudet och kunde inte koncentrera mig efter jobbet alls.
Hungerskänslorna har dämpat sig väldigt och det är inte slutet på världen om jag blir lite försenad efter jobbet och inte hinner hem till 18 för mat.
Jag får dock springa o pinka 1-2 ggr om natten igen och det är som en klocka.Detta är jag van vid men det blev lite paus efter att jag slutat med D-vitamin och hårtillskotten.
Allt som allt är det än sålänge väldigt bra!

16 dagar in på Levaxin och det går skitbra änsålänge. Är tramisgt muskelsvag och bara 1,5 timmars jobb med trädäcket igår golvade mig!! Har jätteproblem att bära de jävla plankorna och styrkan jag en gång haft är bara borta. Tappar saker jämnt och efter en stunds jobb igår vinglar och snubblar jag. Blir irriterad på migsjälv att jag är så dålig på att härda ut.
Träning golvar mig totalt och ger mig ledverk så jag knappt kan klä av mig. Inget nytt under solen men det har inte heller blivit bättre.
Håret trillar som FAN.

 18 dagar in,,klump i halsen men inget jag inte kan leva med och idag för första gången på väldigt länge morgontränade jag igen och TÄNK!! Jag svettades,,som riktiga människor! Det utan att anstränga mig alldeles för mycket och ändå kände jag hur kroppen liksom öppnar porer,,detta är nytt och spännande. Får kramp lättare,något jag inte visste vad det var förräns jag var 18 ca,,nu verkar det som om jag får det massa lättare i fötterna när jag tränar och det verkar som om stretching är något jag behöver börja med:)
Sen är det inte bara håret på huvudet som trillar!! Ja,man kan argumentera att det kan vara nimmt och lätt men jag föredrar att få välja själv vilken frilla jag vill ha i brallan!!

1 kommentar:

Paul sa...

härligt :-)