Sidvyer, senaste månaden

lördag 5 mars 2016

Ärrkorrigering eller bukplastik!!?

Jahau,,så är det dax för lite personliga bilder igen. Efter 2 stycken stora operationer i kvinnoregionen med ingång buk så ser jag inte längre så trevlig ut. Jag visste att det skulle bli såhär men inte hur hårt det skulle ta på mig.
Att varenda gång man tränar behöva fundera på om de förbannade ärren sticker upp eller om valken ligger så att den hårda resåren trycker till är irriterande MINST sagt,och att sen obehag och smärta finns gör det ännu mindre roligt.Att jag känner mig vansinnigt oattraktiv och inte vill att Kapten ska titta på mig är det större minuset.
 Jag var på en konsultation på Citadellkliniken och blev rent darrbent när läkaren avfärdade det med en  enda fras :liten bukplastik ,30000kr.
Har då turen att ha haft en kund som genomgått samma som jag och fått en ärrkorrigering alldeles nyss,något jag var helt inne på jag med. När man då får beskedet att man ska få ett ÄNNU större ärr och behöva betala 30000 kr för det,,rummet började snurra och jag bli lite grön i ansiktet.

Beställde en ytterligare konsultation på Akademikliniken där min kund fått gjort sitt och där var det helt annat!! Jag kände mig väldigt mycket tryggare med honom och han höll med om att en liten ärrkorrigering fungerar utan problem här:)  Förvisso var mitt lite meckigare eftersom jag har gjort 2 operationer istället för en,där läkaren inte hade vänligheten att gå in i samma ärr helt och hållet utan har gjort en smiley av det istället,och därför skulle det kosta lite mer än min kunds men 15t slutar notan på och jag får ta det. 
Jag hade en platt mage och plötsligt överföll livet mig med att ha den sämsta livmodern i universum och även om det finns folk därute som har det 1000ggr sämre än mig så är allt relativt till ens egen vardag och jag har bestämt mig för att  genomföra detta.
Börjar spara;) 


1 kommentar:

Maja sa...

Borde inte man kunna få hjälp av den vanliga sjukvården med detta?
Med tanke på hur mkt hjälp jag fått?
Oavsett är jag sjukligt glad för din skull vet hur förjävligt sånt här är.