Sidvyer, senaste månaden

måndag 18 april 2016

Tatueringar antikviteter och en liten söndagsbjudning:)

Det har gått tid igen(sjukt hur det händer va?) och jag har jobbat lite(också rätt sjukt)
Jag försökte mig på ett litet projekt på Paula med en vit mandla/paisley,men det blev faktiskt inte så bra som det kunde bli och hon ville att den skulle synas mer.Vill gärna ge mig på det igen men då på någon med lite mörkare hud (läs ett ben som har sett solen;))
 Sen fick jag finbesök från Kalmar och Linda hade själv tåtat ihopa denna jättefina blomman som tyvärr helt oplanerat blev till pappans åminne:/ 3 veckor fick hon på sig att ta farväl till ännu ett offer för Cancern:/
Tina fick son lilla,,,blip täckt med en rätt mye större blip;)
 En bornholmsmal fick ta den platsen istället:)
 Christoffers polynesiska arm blev äntligen färdig  och det var en väldigt jävla rolig resa;)
 Ankaret hamnade på plats på Christines lååånga ben och det ska bli toppenroligt att se det läkt!
 Läkta är det oerhört roligt att se sina verk och jag fick se ett porträtt jag gjorde nyligen och det är så fint att se hur väl folk tar hand om sina tatueringar!
 En spontan liten pil satt som en smäck på en liten människa som alltid kan behöva en påminnelse om att framåt är vägen ,,aldrig bakåt!

 Fyrtornet läkt,,helt jävla magiskt!!
 Diana fick monarchfjärilar  som kompletterade korset på baksida arm!
 Sen var det hög tid att reparera Lisas första tattoo vi gjordepå henne! Lisa har något av en problemhud och sakta men säkert äter hennes hud upp färgen  så till den milda grad att detaljer helt försvinner! Det finns ingenting vi kan göra åt detta merän att fylla i  och har Lisa tålamodet har jag det!!

 Sjögräsen och vi tog oss trots förra sittningens besvikelse över Contans mat en revanchsittning då menyn har ändrats och denna gången var det inget annat än perfekt! Jag tog råbiff till förrätt och den är bara för bra!! Picklade vita sparrisar  och en bakt äggula gjorde den till lite mer än bara råbiff.
 Till huvudrätt tog jag ryggbiff och  bara kolla på denna fantastiska biten,,jag missade att fota det perfekt stekta köttet,men det var perfekt,rakt igenom. Inget var översaltat och där var frikostigt med grön sparris till! Jag saknar väl fortfarande en liten grönsallad till maten el kanske extra grönsaker ,men det man väl får var perfa,,denna gången!!
 Det blev en sjukt tidig kväll för oss alla,,tröttheten var enorm utan att jag fattade varför,men det skadar inte att komma i säng i tid:)
 Upp nästa morgon och tvinga i Kapten frukost med kokta ägg uppe ifrån mammas hönsår!!
 Man får liksom hota om han ska komma in,grävaren lockar mer än mat,mat som är så jävla onödigt i Kaptens värld;) Han stod upp och åt en bulle och blev tvingad i sig ett ägg,sen ut igen och röja på tomten. Vi fick RÄTT mycket större tomt när all skitbuskage inte fick stå kvar och utsikten,,den är något från en drömvärld!!
 Söndagen fick ägnas åt att rengöra antikviteter,sortera och prisa dem. Tycker att man kan  diska undan lite  då det är trevligare att hålla i helt enkelt.
  Mitt underbara rökställ fick sig sin första rengöring i sitt LIV  och jag kan inte beskriva nikotindoften som kom av vattnet den låg i var sjuk!!
 Sen upp till en MASSA nostalgi! Tillbaka på Bollhusgatan där jag och Kapten startade med varandra när jag flyttade till Ystad ! Inte exakt samma lägenhet men riktigt nära! Sofie och Carl bjöd på ost och annat gott och det var sjukt mysigt att bara babbla och slödricka en söndag utan att behöva tänka poå morgondagen.

 Underbara ostar skinka vitlöksbröd och syfilis;)
 Till vitlöksbrödet hade Sofi gjort,,vitlöksbajs? Det var oavsett skitgott;)
 Det blev en tidig söndag  pgr av att Kapten skulle upp i tid idag,men det var fan så mysigt att vara tillbaka i sina gamla kvarter i Ystad och  jag fick en nytändning när det gäller  huset på så vis att jag ÄLSKADE vår etta på Bollhusgatan men inser också hur jävla bra och STORT vi har det i vårt hus nu,,tacksam ända in i själen:)!!

Inga kommentarer: