Sidvyer, senaste månaden

lördag 30 april 2016

Dödsrejset och fruarna på fortet!!

Jag som inte skulle anordna något mer  kom på migsjälv med att pussla ihopa en kväll för  mina kvinnliga kollegor jag haft äran att tatuera ett flertal gånger,mycket för att lady C påpekade att det hade varit roligt. Idén föddes och det skulle bli tatuerorskor med BFF så jag och Vera ,Lady C och Camilla och Malin och Eleine,men så sket det sig lite med Malins sällskap så jag lånade in mina underbara kusiner Ellen och Frida och så var vi 7! Som den anala planeraren jag är (tydligen?) packade jag blodsocker och vin till gänget. Det är en DÅLIG ide att tussa ihopa 7 främlingar och inte se till att nivåerna är stabila;) Nötter ost yoggi vann ,våtservetter och vin,,kan inte gå fel!
 Notera den lilla söta portionsrosén med glas man kan köpa på systemet!
 Vera och jag lasade på tåget in vid 12 ,och fan om det inte GICK på rätt tid med!!??

 Väl inne på stationen mötte vi upp Lady C och Camilla och vid Go-Cart city stod de 2 lånekusinerna redo!! Jag och min patetiska tofs fick sen sjuts med malin dit och så var vi alla samlade!
 Vi ser jävligt treviga och sams ut här,,det är lätt att vara hövlig innan krigsyxan är framtagen! Vera undantagen,,,
Väl inne letade vi reda på varsin hjälm och ett par rejshandskar,,de flesta av damerna satsade på strlek XXL i hjälm av någon underlig anledning,,,
Jag å andra sidan tog en xxs,,microcefali är det senaste.
 Efter en kort genomgång och en förklaring om att datorn/kassan höll på att uppdateras så vi inte kunde få några varvtider (det som då är roligast) gav vi oss ut på banan för att öva. Vera är exalterad som en glytt. Tror fan de slet fram en extra long Go-cart till henne.

 Camilla och Frida går igenom banan i huvudet,,beräknar kurvor och doserar svängar,,Vera och Elin tänker på vin.
 Jag försöker se sexuell ut i en alldeles för liten hjälm med alldeles för mycket läppstift. Det funkar säkert i nåt land i nån kultur.
 Efter uppvärming och övning körde vi då tidskval,ännu utan varvtider . Mitt i tidskvalet kom skiten igång och  vi kunde äntligen börja bruga allvar. Vi brukade så mycket allvar att 2 av tjejerna fick hoppa av efter kvalen då deras handleder helt enkelt inte klarade mer!!
 Sen får man en genomgång TILL där det berättas om flaggorna mm blå flagg=släpp förbi,rutig flagg=mål och den MÅSTE ni passera! Det hade varit riktigt häftigt om de ytterst uttråkade tjejerna faktiskt hade VARIT där för att  flagga med,,de sket i blåflagg och de glömde målflagg,,vad spelar det för roll,de ser ju detta var dag,,skittråkigt. VI däremot tyckte INTE det var skittråkigt och blev faktiskt lite besvikna att det inte alls togs på allvar. Maulin  tog hem tredje( dvs det kastades en uttråkad medalj på),Fridan 2:a och jag första minsjäl!!
 Jävla plattskor. Kasta medalj.
 Det var med ca 8 hundradelar jag klådde Frida och ett stort mått tur,kvinnan kan köra kan jag säga!! jag känner mig hotad,,
 Under tiden som vi rejsade stiftade Vera nya bekantskaper i lokalen!
  och ja,,tar jag inte med denna bilden kommer det väl att ylas,,min fantastiska ansiktbild från ca 5-6 år sedan ligger tyvärr kvar i systemet och den får  jag se varenda gång jag  kommer dit;) Vera verkade tycka den var ytterst roande för jag hade 7 bilder på den i min mobil idag.
 Efter det hade vi förtjänat en guttig tailgejting på parkeringen och vilken JÄVLA tur med vädret vi hade med tanke på att det öst ner i en vecka och vi fick sol och värme;)
  Jaja,,det var inte helt jävla okallt,men tillräckligt för att vi skulle kunna sitta där och ha det gutt medans diverse folkslag tittade på oss som om vi var utomjordingar.

 Taxi/Malin till utmaningarnas hus och tänk er,,vi hade hela stället för oss själva!!

 Det var rätt udda men ändå härligt!  Som  sugfiskar till ett skitt akvarium samlades vi  vid baren  för en fördricka medans vi kom på lagnamn och laguppdelningar! Team cockagrogg och Sülvias soldater skapades denna nådens dag.


Vi ser SÅ samlade och fina ut ,,fram tills tjejen sa att  det var fritt fram att ta till sig deras måtton som stod på hyllorna. Jag är inte helt säker att det var just bokstavligen hon menade,,
 men så åkte inredningen och det blev sig aldrig likt igen!! 2 minuter,,2 ynka minuter kunde vi vara städade!

 Hon trodde att hon klarade av huset ensam eftersom det  bara var vi här,,hon tvivlade i slutändan på detta.
 Kan någon berätta för mig hur  denna situationen  på 1,2 sekunder blev,,,
DENNA??!!
Ja,det är första gången Camilla och Vera träffas,,nä Vera är INTE full, ja,det är så vi hälsar här i skåne. Vi har gått ifrån att lukta varandra i röven,,var glad för det.
 Sen lekte vi  masssa,och inte visste jag att jag hade 2 tusenkonstnärer i laget! Vera är svingrym på sportfrågor och bergsklättring,,
 Medans anonym är svingrym på poledancing"!! (dimmat för att skydda camillas identitet)
 Detta rummet tog vi,,förvånade?
 Ett abrupt slut på leken eftersom vi hade bord bokat  kl 18.00 på Lemongrass,en liten miss i protokollet ,men tills nästa gång vet jag bättre;)
 Cosmo,,asiatisk mat,,mingel,konversation,,
 Skadade människor,,


Vi hade bara bordet till 21 så sen satte vi oss i Loungen och tog en cockagrogg och varvade ner. Alla brudarna var trötta men lyckliga och halv 12 tog tåget oss hem till en varm välförtjänt säng;) 


 Vilken jävla dag,,vilka jävla brudar<3<3<3<3<3<3 Detta kommer att hända igen ladies,,var så säkra. Dock ger vi oss ut på andra äventyr då,tex bowling och helkroppsvaxning,helgrillad islandshäst och rollerderby eller liknande,,jag funderar.

Inga kommentarer: