Sidvyer, senaste månaden

lördag 2 april 2016

Ölfies,jobb och påsk!!

Livet har blivit något lättare efter levaxinet och med vårens intåg gör det allt lite mer ljust får jag säga. Det enda som fortfarande är sjukt jobbigt är det förbannade håravfallet. På måndag går jag och klipper mig och det får bli kortare(inte kort)  för att försöka utnyttja det jag har kvar. Undrar om detta någonsin kommer att rätta till sig?
 Underbaara linda kom tillbaka för en träningstatuering,och jag vägrade göra hantlar nn,,det är oftast inte det man vill visa upp när man vill ha en "träningstattoo" utan egentligen räcker det med att omfamna de fantastiska attributen  träningen ger och  låta en känna sig stark och vacker,något som håller även när träning inte längre är möjligt . Nu kan Linda softa i thailand nöjligen med en del nyfikna storögda blickar;)
Jag fick göra en spontantattoofrihandad på frun av ett par jag tror jag kommer att få träffa många gånger till;)
 Sen  var det Anna,,och vilken mysig dag det var.Annas hud tar emot tatueringar bättre än genomsnittet och det är liksom en ren dröm att få tatuera massa färg!!
 Sen Helene,,vi äär färdiga med hennes helarm och jag hoppas snart att nummer 2 är på G för det är svårt att vara utan våra underbara samtal.
Kanske tröttnar ni på den kommentaren,men jag menar det varenda gång jag säger det, mina sittningar med 90% av mina kunder är lika mycket en terapisittning som det är en tatuering för båda av oss. Att få andra människors version av livet,deras vägar genom det mm och att få jämföra med mitt eget gör att jag fått tänka så jävla mycket mer än jag skulle gjort utan mina kunder. Förhoppningsvis är det en mjukare ödmjukare Stina som resultat  av dessa sittningarna,om är lite Dr.Philig  ibland. Roligt har vi,underbart är det grejder gör vi och 6 timmar känns mer som 1-2 utan att skämta.
 Anna-Sofia Kom från stockholm för att få sin babushka och tänka sig att det var dax för armarna nu! Som jurist får man passa sig för vart man sätter sina tatueringar,men Anna har slappnat av lite i den tanken och har landat i att hon är precis lika jävla bra på sitt arbete med el utan synliga tatueringar!
 Vi fyllde även på andra sidan av Sing fågeln med en pippi till och plötsligt hade min kund en rätt stor jäkla tattoo;)
 En coverup ,,en väldigt viktig cover  av ett namn som äntligen städats bort. Livet går in och ur faser och det var hög tid att Anneli går in i en ny nu,,en där hon förhoppningsvis inser hur jävla bra hon är,,vilken kraftmänniska det egentligen är och med den insikten kan inget annat än världen stå öppen för henne.
 Tommy ville ha vita liljor. Nailed it. Eller kanske inte. Vita liljor täcker inte den gamla tonårssynden av en örnklo med en fjäder (tydligen orkade inte tatueraren rita hela pippin)  och jag såg genast på Tommy att han INTE klädde i vita liljor. Det blev en polynesisk frihandad liten sak som sitter som en smäck!!
 Lottas countryarm är färdig för denna gången och sista sittningen på citodon funkade riktigt bra!  Det är inte alla som kan sitta som en klippa,det gör hellt enkelt sjukt ont  och det är helt olika för alla. Lotta är tyvärr en av dem som är enormt tålig men har vansinnigt ont och då får man anpassa don efter person!
 En till som hade vansinnigt ont är Marina. Första sittningen var katastrofalt jobbig för henne(och i utsträckningen mig med)  men andra sittningen gick som en dans och vi blev fördiga med allt vi satte oss för.
 Första tattoon och då snålar man IKKE! Jag fick tyvärr bara kassa bilder på den med massvis av bedövningsspray som gör den lite "dimmig" i färgerna,men det kommer att sitta som en smäck när den är läkt:)
 Påsken kom fes och försvann,lite väl tidig i år och jag bjöd på påskmiddag.En rätt knasig kväll som slutade sjukt tidigt,,ingen av oss var på g helt enkelt. Kanske inte så konstigt efter bjudning på bjudning i Country kårner. Nu ska det vilas här och laddas batterier igen!
 Efter en full english gav sig moren och Johnny tillbaka till skkogarna och Kapten och jag  landade lite i all lugn och ro i ca 2 timmar sen var det dax för hans sida av släkten att dyka upp. Litta kaffe och kaugor och ett gott snack vid bordet OCH en riktigt fin present till Kapten;)
Hohohoho vem kunde tro att han sett ut som en ung Matt Damon;) hahahahahaha

 Och här har vi dem,,tvillingarna Mårtensson! HJo han HAR faktiskkt en tvillingsyster. Jag hade själv mina misstankar om att hon inte fanns innan vi bli ihopa,men det visar sig att han inte skrävlade där;)
 Fick stora tummen ur och målade färdigt Unknown man E ,,det verkar som art of war vill fram igen. Trodde jag var färdig med det men man vet aldrig vad hjärnan hittar på!
 Sen Maria,,,detta är en tålig jäkel!!  Det är nästan lite obehagligt att tatuera henne och märka att där andra ylar känner hon typ ingenting! En gammal ungdomssynd fick en liten upptrappning  och bands ihopa med liljorna vi gjorde för 2 år sedan ca.

Och intebara målade jag färdigt akryltavlan,det blev en jugendkråka med!! Jag är inte riktigt där än när det gäller förra årets vansinniga produktion av tavlor ,men jag har startat iaf! Mycket beror på att jag INTE dör  efter kl 18 på kvällen. Lite mer tid på levaxin och så kanske det blir människa av mig igen!
Och så,,vilket jävla dejavu,vilken jävla lycka. Kapten har spenderat hela förra helgen med att gräva upp hela tomten pgr av att det plötsligt VÄLLDE upp vatten vid vår trekammarbrunn! Ingen kunde förklara vartfan det kom från men det fyllde snabbt våra brunnar och hotade avloppet med att gå baklänges. Efter att ha grävt ca 3 m ner hittar han dräneringsrör till åkern som går rätt genom går tomt och de är totalt trasiga. Åtgärdat ,,fixat,ingen mer sumpmark i vår trädgård! Inte heller en bäck tyvärr för det var ingen bäck,,det var tydligen bara bonnens vatten!! Hahahah  Nå,,inga myggor i år då,kan bara vara bra.
Denna helgen började han så på trädäcket och plötsligt kommer alla vårkänslor igång,,och minnena från Svenstorp då det trädäcket kom till och hur det lyfte husets känsla,,tror samma kommer att hända här:)
 Med country ylandes och trädäck på g MÅSTE man ha öl till;) Livet kan vara bra ibland!


1 kommentar:

Pixi sa...

ÅHHH Som vanligt levererar du fantastiska tatueringar och målningar, gillar SÅÅÅÅ din stil , Duktiga du som fixar det fast du inte är kry, en fighter är du!Kram