Sidvyer, senaste månaden

fredag 19 maj 2017

Annos resa. Tänk er för.


Anno ville ha en fin överarm med blommor och fåglar och tänkte att det kan inte vara så svårt. Hon gick till den närmsta tattoostudion och gav tatueraren fria händer. Efter en sittning ångrade hon det extremt bittert. DETTA var inte vad hon  hade tänkt sig alls!
Hon kontaktade mig för lasring av detta och jag hade väldigt lite hopp för denna armen. Färg går bort så kass och linjerna verkade sitta som berget. Anno är en hård kaka och satt som FAN när vi lasrade  så vi gav detta en sista tredje rejäl lasring och lät det vila i ett år ca.
 
När hon sen kom tillbaka för att täcka över det var jag supernervös. Detta var en massiv coverup.
 Det visade  sig att det inte alls skulle bli så svårt då mycket detaljer och lite väl placerade  motiv kan göra underverk!  Såhär sammantaget kan det verka superenkelt ,swish och flick,sen har man en ren canvas. Det är dock rätt jäkla mycket mer än så. En lasersittning tar ca 20 minuter men det gör förbannat ont i brist på bättre omskrivningar,där finns noll garantier att det funkar och det tar minst 6-8 veckor MELLAN de olika behandlingarna Efter sista behandlingen när man tycker att den är så blek att man kan tatuera över,då måste du vänta MINST 6 månader,helst 8-10 för att försäkra dig om att processen som bleker har avstannat helt,annars kan det nya försvinna med! Då försvinner det ,eller bleks rättare sagt ,i form av den tattoon du velat glömma;)  Så ,tänk er för innan ni tatuerar er. Närmast är kanske inte bäst,kort väntetid i dessa tider av extremt tatueringsintresse  betyder att få människor vill dit(av anledning)  och billigt är sällan bra. Det ska inte heller kosta skjortan,men tänk efter,,om ni skulle göra en skönhetsoperation,skulle ni satsat på kirurgen som har kortast väntetid och billigast priser,som kanske tillockmed opererar på sin fritid och har ett riktigt jobb på vardagen,eller skulle ni välja den som har alla kriterierna  i motsats?
Lecture is over;)
(Ursäktar bildkvaliten här)1 kommentar:

Paul sa...

jättesnygg