Sidvyer, senaste månaden

fredag 29 juni 2018

To Copenhell and back

Kan  inte minnas en enda gång i mitt liv  när jag varit så impulsiv som jag vara föregående Lördag.
Underbara Emma hörde av sig och undrade om  jag fortfarande hade festivalångest och om jag inte ville ta med en väninna in och kolla på avslutningen av Copenhell Lördag kväll?
Min mage gjorde blandade småhopp och  det till trots var jag vuxet tvungen att tacka nej ,jag skulle ju upp hysteriskt tidigt på Söndagen och resa till Prag.
Ja,men,,det är ju närmre Kastrup än det är hemifrån,så bara boka ett hotell och kom? 
Hahahaha ja WTF!? 
Min älskade Fredrik släppte motvilligt iväg mig och jag är honom så evigt tacksam att jag fick,och så även till Johan som på kort varsel lånade ut Christine med!  
Vi hoppade på tåget efter en dags jobb och susade iväg till något jag aldrig förr gjort! 

 Packade resväskan och drog in till Kastrup där jag INTE flög från utan  tog in på hotell ,snarare kastade in mig och Christine,hoppade i en taxi och drog till Copenhell sjukt nervös och lite tösafnittrig.
 Väl där löste vi ut ett armband var och mötte upp med Emma som så jäkla snyggt ordnat till allt detta!
 Kan ju inte ens klaga på vädret!! Vi startade med att glo lite på C.O.C ,ett band jag inte lyssnat mycket på men det funkar live som fan.

 Efter det  visade Emma runt oss lite ,bland annat i Hangaren som kan vara något av det fetaste jag sett,,ever.


 Där sattvi och bli bjudna på öl från höger och vänster  för att inte tala om den piffigaste proseccon jag någonsin fått!! Sodastreamad möjligen men god! Som femton frustande hingstar i  ett kapplopp mot ett brunnslock!! 5000 solar!


 Fick även en liten burgare,,, hahahah den var rätt  mordisk och SJUKT bra!
Sen bonus på bonus då,,vi utrustades med Backstage armband och där satt vi plötsligt och tog en öl med Emma,pratade lite i allmänhet med hennes man Eddie som roddar för Ghost  och såg   killarna från Halloween lulla förbi,,lite annat smått och gott med,och jag antar att jag konstant såg ut som en fågelholk,,
Kvällens asgarv blev väl när Christine kommer chockad tillbaka från de lite finare dassen (läs lyxdass med värme  och dusch) och utbrister indignerat"där stod en kille i MASK och väntade utanför dass när jag kom ut!!??"
Hon har aldrig sett Ghost ;)

Massa trevliga människor som jag knappt vågade prata med,bla grundaren av Copenhell tex,,


Efter att Christine friserat Emma lite var det dax att gå ut för att se Ghost,ett band jag inte alls eg lyssnar på men jag vet att de har en jävulsk scenshow och är väldigt tighta så jag såg ändå fram emot det.När vi sen fick veta att  vi skulle stå  Front of House  blev jag inte mindre speedad!!

 Det var en delikat process av att klättra upp inuti ett tält bestående av dödliga bjälkar och stegar (jag hade de extremt höga klackarna på mig)  och sen,,uppe på andra våningen,,där fanns soffa vitt vin och filt,,,, Emma,,,det största tacket jag kan uppbringa till dig och Eddie för att vi fick komma och göra detta,,det går inte att toppa känner jag. Ghost var dessutom alldeles  skitbra live och frontmammen håller en jäkla show!

 Ungefär 10 minuter innan Ghost  rundade av passade vi på att smita undan för att få en taxi till hotellet. Det var inte så lätt som vi trodde det skulle vara men christine är som en mini scout och hon haffade en CYCKELTAXI!!! Hahah så för en nätt peng sjutsades vi till närmsta metro och fick en riktig taxi därefter! hemma på hotellet ca 2.30 ,lyckliga och helt fnittriga somnade vi gott i vårt rum.
 Upp som en blöt scarves kl 5.30  för att hoppa i ytterligare en taxi till Kastrup där jag vinkade av Christine och inväntade Marita,, nu skulle det flygas till Prag! 
Lite skakis,,lite omtumlad,lite osäker på om gårdagen verkligen hänt satt jag en 20 minuter och bara log,,, vilken jävla kväll,,vilken jävla grej !!
Tack Emma,,du fattar inte vad du gav <3<3<3<3<3
Inga kommentarer: