Sidvyer, senaste månaden

måndag 15 mars 2021

fyller man 44 så fyller man!

Som vanligt (ja det är skrämmande att man kan säga så nu) gjorde corona restriktionerna att man fick komma på lite mer konstruktiva lösningar på de annars så avslappnade festerna vi hade förr.Herrarna träffs för sig och töserna för sig! På så vis fixat vi biffen! Det ar dax för botox,proseccoprovning och födelsedag!
 Jg fick en LÅDAAA! full av prosecco,ett presentkort på Humbla och fantastiska glas och ostar och salami! Jag bugar och bockar  och tackar! 
 Jag hade laddat med sjuga mängder prosecco inför provningen som vi liksom flåsade oss igenom,mest för att jag var lite hied,,Det var ju mest för att vi skulle ha en bra anledning att dricka prosecco förutom det faktum att jag fyller sprithagga och för att det är svårt gott. Målet var att föröka hitta/smaka den proseccon som  har mest/minst socker  då detta ämnet är hett omdebatterat var gång och det visade sig inte. vara så lätt! Till detta ostgratinerade nachochips med salsa och vitlöksdip så vi inte svalt ihjäl. 


Vissa av oss är mer sugna på prosecco än andra!!! Hanna skulle ändå jobba dagen efter ,,mycket modigt! 

Fem-sex liter liquid luck tillverkades inför helgen och  en stor skickades med till herrarna som faktiskt inhalerade den förra litern de fick med. Denna kvällen tänkte jag att de kanske hade lärt sig? ,,,,
Nja,,, jag tog ändå den rumsrena bilden.


Till middag blev det kallskuren kalkon och frukt,päresallad och ostar och rostbiff och all världens härligheter! Hur mycket jag än försöker vända på denna bilden så går det bara inte,ville mest bevisa att jag utfodrar töserna;)



Efter det flög kvällen iväg! Det har av någon anledning blivit kotym att träffas tidigare nu i corona tider men inte på något villkor varar festen kortare för det !! 




Ja,,fyller man år ska man ha fiskedamm god dämnit! Det var några hundra år sedan sammanlagt som vi alla fick vara med om detta fenomenet,,,jag tänkte först att det var en korkad ide men då vrålade samtliga deltagare att det IKKE var det så snabbt upp med skynket och fram med fiskespöet! 

Ja,,även spöet håller god klass! 




Varsin påse godis och lite vuxengodis med,,Tammerz vann iaf!




Efter det flöt kvällen vidare lite i ett töcken och vid en tidpunkyt kom herrarna och bytade av oss. Vid detta laget var jag gaska shitfaced ,något jag nog får vänja mig vid nu när jag tar d-vitaminer. Roligt hade vi och härligt att träffas var det minsjäl! Vi fortsätter att härda i denna skitpandemin <3<3<3






 

Inga kommentarer: