Sidvyer, senaste månaden

tisdag 16 mars 2021

Våfflor och Stout omgång ett!


Det börjar märkas på folk hur otroligt frustrerade dem är.Att bara sitta lugnt i båten ,inte träffas fler än 8,inte resa,inte boka något,,bara vänta på det förbannade vaccinet som aldrig kommer.Under tiden gör jag mitt yttersta för att mina vänner inte ska bli lika uttråkade som jag är! Det var. dax att mynta ett begrepp.Om inte vuxenbrunch kan göras har vi alltså Våfflor och Stout! Intresset var stort och efter en spontan inringning blev vi sex pers!det är skitsvårt att hålla det  lågt i antal och det kommer alltid att bli någon som inte blir inringd men jag försöker också sprida ut det på olika helger! håll ut vänner ,snart får vi träffs ALLAH!!
Våfflor och Stout innebär att alla tar med sig lite olika intressanta stoutar,vi bakar våfflor och äter dem med olika pålägg,denna dagen klassisk grädde och sylt,en med räkor ,dill,gräddfil rödlök och rom och slutligen brie valnötter och honung! stout till det passade äckligt bra! 
 


Efter det var det dax för Uno tournering with a twist (nä,,jag vet jag kan inte göra något enkelt) 
Istället för uno skulle man hojta sin Hatts namn och det var som följande (ganska uppenbart ) 
Fritzl och Mohammad


Bobby-Joe
Voldemort 


Esteban till vänster,,,
och Gaylord,,frågor? 



Liten som numera inte är så liten joinade faktiskt och det var riktigt roligt att se honom lite social!


Tyvärr var där liquid luck över och jag var nog lite väl entusiastisk med denna. Lägg till Stout och nya ENORMA champagnekupor från table top och stora doser D-vitamin(för de få som undrar varför jag nämner det=det gör att man blir full som ett ägg då levern har fullt upp med att lagra D-vitamin och svårare att omvandla alkohol) 
Spelet var det svåraste någonsin spelat då medlemmar spontanförsvann,smög in politiska diskussioner och i övrigt rebellade mot turordningen  i ett spel där turordningen kan ändras flera gånger. Efter sex omgångar give or take gav vi upp och Mohammad stod som den klara vinnaren!
Våfflor och stout gör vi om,no doubt,bara utan liquid luck och så jävla stora glas prosecco;) 



















Inga kommentarer: