Sidvyer, senaste månaden

fredag 25 mars 2011

Form,muff,färg,dagens samling!

För er som är det minsta intresserade av träning och kost osv vet troligen att jag  haft PT och tränat rätt friskt på sistone,mest för att se vad som kan hända,oh jag tycker nog att det hänt en hel del runt midjan och runt musklerna på armar/axlar. Benen med,men de har en hel del att jobba med innan dem får bilder på bloggen kan jag lova.  Såhär ser jag då ut nu på morgonen utan att hålla in magen el så,, Inte så jävla illa pinkat för en 34 åring(fyfan,,jag vill knappt tro att jag är så gammal)
Har gått på lite kreatin som heter Green Magitude och Orange triad som är ett vitaminsupplement för att se om det händer ngt mer i muskelutvecklingen,och jag vet inte,det enda jag vet är att jag ÄLSKAR kreatinet nu,och det har fått mig att dricka mer. Är extremt kass på det så det är bara ett plus i min bok.
Vitaminsupplement kan inte vara fel det heller,och jag vet inte,men kanske har träningen och dessa produkter gjort att jag inte har fått EN enda biverkning av cellgifterna änsålänge? Hukade mig i väntan på en explosion av problem,men ikke,,inte än:)

Och såhär vet man att dte är vår:MUFF AV!!!! Anuset är nu muff-fritt (om man bortser från föraren)och det betyder att det är vår i Svempan jävlar i det!!
Och så en bild på en plastad saggig tocke,färdig och fin:) Se så happy han ser ut:)!!

9 kommentarer:

Åsa B sa...

Den e redigt nice tocken!

Du e fin som du e Stinis :)

Stor helgkram från Bauhnarna

Dåren sa...

Hoppla, nu snackar vi "tantporr":)!Bara att inse att du är en attraktiv dam men det var ju inget nytt:). Gläder mig att du inte känner av några biverkningar! Få förunnat så det är ju skönt. Ses om en vecka på InkFest:)....

Linda sa...

Gooood damn vilken body du har Stina. Inte ett uns till fett på den kroppen...skicka hit ett par magrutor;)

Jessica sa...

Looking good girl!

Henric sa...

Grrrr... tro fan att tuppen slickar sig runt munnen! Ha, ha...

Liz sa...

Wow säger jag bara, vilken kropp du har! Vill du byta? ;-) Du ska vara riktigt stolt över dig själv. Måste vara kul att se resultat när du lägger ner så mkt jobb på det :)
Tuppen är jättefin!

Jessica Jejja sa...

Snygg cock. ;)

Anonym sa...

Nämen usch man ser ju dina revben stina!

Stina sa...

Oh,man har alltid sett mina revben Anonym,kan inte hjälpas!