Sidvyer, senaste månaden

fredag 29 juni 2012

Lasermissar

Idag fick jag in ett varnande exempel på att laserstudios inte alltid vet vad som är bäst för en. Som tatuerare vill jag ha en laser för att jag kan lasra efter behov. Det jag kan tatuera över behövs inte lasras,dvs ingen onödig smärta,och det jag kan fixa utan laser avråder jag folk att lasra. Det är trots allt fortfarande en sista nödlösning för något man inte alls vill ha kvar.
Nathalie ville ha bort en grej hon gjorde när hon var 16 och googlade. Då dyker det inte alls upp många laserstudios,så de man hittar kollar man upp och bestämmer sig för. Denna laserstudion tar alltså 2200 per sittning(det tar 15 minuter allt som allt) och efter 3 sittningar och grym smärta och såbildning ser hennes tattoo ut såhär. Istället för ett rött hjärta  längst ner har hon nu ett rött ilsket ärr. INTE ok.
Stackars Nathalie höll på att trilla baklänges när jag sade att jag tar 500 per sittning,och att jag aldrig ens hade försökt röra det röda hjärtat pgr av att lasern knappt ser rött och att man riskerar ärrbildning om man tar i för hårt. Röd är ändå en färg som är lätt att tatuera över.
Jag tänker inte namnge stället där det gjordes på,men snälla ni,var försiktiga! Inte alla vet ,eller ens bryr sig om att ni kan fara illa,de är ute efter pengar.

3 kommentarer:

Henric sa...

De tar 2200 per sittning för att betala av alla laser de köpt som inte fungerar ;-)

Anonym sa...

Hej Stina,
Hittade nyligen din blogg. Bra att du varnar. Det ska jag tänka på. Har råkat få en missbildad Lilja där tatueraren gjorde vad han ville och inte enligt bilden som visade hur jag ville. Jag tänker göra om den hos en annan. Mycket blev förstörd av hans tatuering eftersom han målade för mycket på visa ställen så nu måste ärren läkas. (över 1 månad sen)
Lördagskram. Tali

Jessica sa...

Fy va hemskt. Så tråkigt när det används på fel sätt för att enkelt tjäna pengar. Det utnyttjar ju bara den okunniga kunden som är helt utelämnad. Man önskar ju att alla gjorde som du i denna situation.