Sidvyer, senaste månaden

torsdag 21 juni 2012

Ner som en kråka och upp som en hiss

Vilken dag,,, Först var det Mr 27 som byggde på sitt bröst lite. Kvinnoansikte och lite piff. Blev en snabb sittning,illamående och utmattning infann sig ganska snabbt och jag är ganska nojjig att jag triggar ett migränanfall hos 27 så längre sittning blev det inte,men vi hann vad vi skulle iaf.
När Micke kom  imorse var jag i ett snorgråtande stadium. Jag hade nyss pratat med Penlinks chef som inte hade några somhelst nyheter för mig på den positiva fronten,han framhärdade att jag skulle ha ett fungerande system,och ja jag har väntat på det i flera månader nu,men inget händer någnsin.
Jag bröt ihopa och grät i telefon som en liten unge,inget jag är stolt över. Har dock inga problem att böla offentligt och 27 fick höra hela radängan när han kom. Tur att jag har mina kunder att lasta av på;) 
 Sen kom en blast from det päst! Helene,mamma till min underbara kusin Elin!!
Aldrig trodde väl jag att jag skulle tatuera henne en dag. Inget kan jämföras med att träffa ngn efter så lång tid och då faktiskt mötas som vuxna. Jag har tydligen vuxit ifatt Helene,och nu är där i mitt huvud inte så stor skillnad på oss i ålder. Så jävla gutt att få skratta ut om en massa gammalt som hänt,få uppenbarelser och nyheter och framförallt att få göra en tattoo . Det är en Cover på en gammal humla som gjordes när jag var lärling för 10 år sedan,av min lärare. Kändes lite som att få sluta cirkeln  genom att köra över den soltrötta humlan.
Solskyddsfaktor är dock något Helene behöver börja använda;)
Good times!
Nu är det fanimig midsommar för dörren! Over and ut.

Inga kommentarer: