Sidvyer, senaste månaden

lördag 21 juli 2012

Ducati Tattoos

Efter en massa herrans år fick jag äntligen fylla i Kenneths Monster. Jag gjorde den när jag var på vippen till lite för grön för det,och när jag använde de verktyg jag hade till hands. Nu har jag större bättre snabbare till hands;) Det finns inget som är så roligt som att få chansen att rätta till det man gjort förr,en sannerligen ödmjukande upplevelse. Jag har inga tvivel om att jag får rätta till en del  i framtiden som jag kanske gjort nu,men så länge man gör sitt bäste i nuet är det allt man kan göra:)
Mmmm,Kenneth gillar Ducati;) KOmmer alltid att göra och han visar det helhjärtat.
Jag kollade på statistiken på min hemsida för några år sedan och såg att ett forum i USA diskuterade Kenneths tatueringar och mig ganska livligt. Vissa av dem sade att de inte var på riktigt och liknande ,andra att de var jättehäftiga och åter andra att man är lite knäpp om man tatuerar in detta. Tja,,är det vettigare att tatuera in skallar och fisker eller svarta mönster? 
Nej. Vad man än brinner för och njuter av att se på själv,det ska man göra,inte vad andra finner lättare att titta på;) Tänk på det när ni väljer själv.

Inga kommentarer: