Sidvyer, senaste månaden

måndag 9 juli 2012

Träningsformen då?

Snart,,,snart,,,
Lite tränings uppdatering plus en liten förklaring varför dessa bilderna dyker upp. Om mindre än en vecka ska jag fotograferas ihopa med Ellen och Ebba,och bara tanken på att stå brevid 2 yngre tjejer och bli fotograferad ger mig brun ångest;) 
Inget godis och inget onödigt ätande nu,så är det bara! Smoothies och undvika att ta en andra gång plus den vanliga träningen,sen hoppas jag på att jag kan vara någotsånär representativ för en brud på 35. Är INTE förtjust i att jag plötsligt blivit så gammal,men det är inget att spendera energi på,man kan inte slåss mot tiden:)

11 kommentarer:

Paul sa...

du får mej att önska att jag var 35

Anonym sa...

Shit pomfritt! Vem som helst skulle bli grön av avund över din kropp! Och dessutom så tycker jag det är apcoolt att bli äldre! Det är ju en större bedrift att ha en fin kropp vid 50 (för 35 är INTE gammalt, nej nej!)än vid 18. Dessutom ser man betydligt mindre spånig ut med en skrattrynka eller två (eller tre) Då har man ju LEVT lite - och hur fräsigt är inte det?

Stina sa...

Hahahahah tack Paul! Och du har rätt kikki,det var lätt att se tränad ut när man var 18 fast man inte tränade ens!!

Marita sa...

Sweetiehotbabe!! Gå ner på stranden en vända och försök hitta ett gäng 20åriga tjejer med din kropp - det blir jäkla svårt! :) De gånger jag känner mig svullen och småfet så är det bara att inse som 42år och med 2kids har jag minsann snyggare kropp än många unga tjejer. Dock ej i närheten av din!! ;)rrrrrrr

Nova sa...

du är så vacker, och vilken vältränad kropp du har wow !
Blir sugen på att börja själv =)

Ann sa...

När man är ung får man njuta av vad naturen har skänkt en, när man blir äldre ser man ut som man förtjänar efter det jobb man själv lagt ner!

Jessica sa...

Grymt! Snyggare än de flesta betydligt yngre! Du kommer göra dig bra bredvid Ellen och Ebba. No worries

Maria sa...

Stina, du har galet snygg kropp! Jag har fortfarande noja över att jag ska fylla 25, är livrädd för att bli gammal. Men när jag ser dig så vet jag att man kan va snygg även när man passerat 25, så du har gett mig hopp. Det är sant och inget hittepå =) Du kommer rocka plåtningen!

Sis sa...

Du är så snygg!!!!!

gange sa...

Jisses, du är ju hur spinkig som helst enligt mig. Jag ser hellre att man ser hälsosam ut med lite kropp på benen istället för att arbeta bort nästan allt underhudsfett och arbeta fram musklerna och revbenen. Det blir bara så fel proportioner att det inte är snyggt längre. Jag säger inte att du inte är snygg, eftersom det ligger i betraktarens ögon, men i mina ögon är du vältränad men allt för spinkig.
Men så länge du är nöjd så betyder inte min åsikt ett skit :)

Stina sa...

GANGE!!!!! I LOVE U!! du har gjort min dag;)