Sidvyer, senaste månaden

onsdag 13 februari 2013

Crappy tattoos del 12

Vänner! Idag ska vi prata om OMÖJLIGT dåliga tatueringar! Nedan är verkligen den värsta reaktionen på en pisskass tattoo jag har sett! Detta är ovanligt,och egentligen inte det man bör vara rädd för,för det är rätt vårt att få det att se ut såhär,utan det ni BÖR vara rädda för är  att få leva resten av livet med en skit tradig tattoo där linjerna ser ut som om de är gjorde med en pizzaslicer (de hade troligen faktiskt blivit BÄTTRE då än det ni kommer att se nedan) ,färg som skulle kunna vara ifyllt av din 3åring under en feberattack och ett motiv som är tråkigare än den lokala väderleksrapporten!!
 För ovanlighetens skull har vi faktiskt äran att se alla jobb från EN helt underbar studio i Frankrike!  Att killen får jobb är helt jävla magiskt!
Vi börjar med en liten älva i svanken,som försiktigt har lyft upp ena benet för att visa upp den GIGANTISKA skäggbiffen!   Ja,varfan ska älvor köpa ladyshaves i den ministorleken? Jag kan ikke hjälpa dem med detta.
  Och här är det någon som tycker att dagens dataspel är så hårda och våldsamma att han vill ändra på bilden av dem. Här en scen ur Halo där avataren räddar en,,,katt? hushållspapperrulle,,,ost?minidammsugare? ja iallafall ,det är tanken som räknas och det får ni nog hålla lite i åtanke hela detta inlägget igenom,för det är inte alltid man kan se vad det egentligen ska vara!
 De berömda grisbjörnarna i Amazonas djungeln,,ja de är ju nästan utdöda nu,mest för att de var så förbannat fula att de snarare självdog än blev jagade.  Viktigt att föreviga dem innan de försvinner helt dock,och denna killen tog på sig den uppgiften.Tack.
 En älva som sitter och skiter,,eller bara en helt näck kvinna som sitter och skiter,och molnet av osympatiska färger bakom henne kan vara stanken som stiger upp? Att fotot är suddigt gör bara att tattoon ser ännu bättre ut,inte tvärtom.

 Åh,,den har man ju sett på  väg 19 många gånger. R.I.P.
 Minimalistiskt är grejen."jag vill ha en trasig neonfärgad plastbit från en söndersprängd ballong" ,,,och det fick hon,,det är snörena ni ser regna ner från himeln där. Konstnärligare än så blir det inte.
 Här får ni verkligen fog för att det är  tanken som räknas. En hemmaritad trajbal på halsen,,den gamla klassikern! Nå,han behöver inte leva så länge med den.
 Rrraoowww,,,jag skiter nästan på mig av skräck. En husky täckt  av tjära som bryter sig ur rött presentpapper,,bara en fransman hade kunnat komma på ngt sådant!
 Lustigt,,detta skrapsåret ser nästan ut som en fjäril,med en hint av morgellons. Ge tösen litta antibiotika och en 75 vodka.
 Titta på denna nymfparakiten och gör hastighetsljud samtidigt ,så kan också ni skratta så ni fiser,ett enkelt "ha roligt hemma under regniga dagar" tricks från frankrike. Solen bakom är NÄSTAN rundaktig.
 Fan det är andra gången jag ser Buttheads porträtt,trodde inte att de ens var populära i Frankrike ,men så fel jag hade. Något måste dock bli lost in translation när de dubbar dem till franska,precis som det bli här från foto till hud. Notera att hon är alldeles gul och blå runtom tatueringen med,,det har tagits i här!
 Det viktiga i en logga är ju de spikraka linjerna och att det ser ut exakt som det gör på bilden,för att det ska bli en cool tatuering av det. Jordbävningssällskapet är mäkta stolt över denna kan jag säg.
 Det kräv koncentration och bestämdhet att få ALLA jävla stjärnorna totalt jävla snea!! Att inte lyckas med en enda av dessa är ju rättså magiskt!!!!!!!!!!!!!!!
 Sängkammarblicken på den harmynta räven kommer att förfölja mig föralltid. Det är som en Ricky Martin från prärien,,from the deep deep south.
 Jag tycker ändå att han fått med något här som kan likna en åsna . Den köttätande blicken,de opålitliga öronen och sättet ljuset spelar i en muskulös nacke. Jofan,visst är det en åsna.
 Här har ni 2 småbarnsänglar som hånglar på varandra,den ena  med en än grövre ansiktsskada än den andre!. Spänn fast era barn i bilen gott folk,för inte ens änglar förtjänar att få en sådan profil! Den inverterade juden ,som man kallar den,är ALDRIG ok!
 Polynesiska tatueringar,eller fritt översatt från franska,telefonklotter har blivit vådligt populärt! ,,kanske inte just denne,,,notera att det är en rätt skicklig cover dessutom.
 Världens fulaste fisk,eller blobfish,kan här ses hoppa i solnedgången. Ja nu hoppar den ju inte så ofta,men OM de skulle göra det,så hade det nog sett ut såhär.
 På tal om grisbjörnar så fanns där en och annan indian med tryne med,men det var så längesedan att vi knappt minns det.På den tiden växte det julgranar på solen och vargarna var smått retarderade, det var indianerna också vid närmare eftertanke,,,jävla pack.
 2 pacs jävligt deppiga kusin Tetra Pac,,(inte från fransmannen dock)
 Fjärilens sista flight.  Som en svart låda har taueraren demonstrerat flygmönstret precis innan den dog. Eller ja,någon sopade ner en dammig tygfjäril från ett fönster,,,lite morsekod på det för mystik,sen är man hemma!
 Det sista fransmannen såg innan han fick brutalstryk,,

10 kommentarer:

Trasselbacka sa...

Ja vad kan man annat säga än: Herregud...

Man blir ju stum av jaa... inte beundran i alla fall. :D

Sanna sa...

Tetra Pac, åh jag dör!

Kattis sa...

Menar du att killen arbetar på en riktigt studio? De har inte höga krav, fransoserna.

Zarah sa...

Allvarligt talat?! Vissa som tatuerar borde få sina armar amputerade! Risken är väl bara att dom hade börjat att gadda folk med fötterna istället.. Fast å andra sidan, resultatet kan väl knappast bli sämre än vad det redan är?!

På bilden med.. ehum... örnen(?) tyckte jag först att du hade skrivit "Solen bakom är NÄSTAN rundkantig". :P

Anonym sa...

hahahahaha.......snyft.................snörvel. Tack för den roliga stunden :)
/Martin

Marita sa...

Aaaaa tiitta smååå siamesänglar...
.....stackarna sitter ihop och fick varsen vinge intryckt i ryggraden.
Fast fan vet om de inte fått klämt fast delen av en vinge mellan sig, eller så växer det abnorma fingrar och händer på alla håll och kanter.
Kan va en bror till dem som sitter i kläm.
Inte lätt att va ängel i dessa dagar.
Hahahahaha.....alltid lika kul Stina :)

Anna "Superbusen" sa...

Den där första bilden är nog det vidrigaste jag har sett!

Dom andra bilderna saknar jag ord för. Att det finns en riktig studio som håller på sådär är helt ofattbart..

Anonym sa...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! Och sen när man skrattar så man gråter så måste man bara skratta lite till, HAHA!!

Sluta aldrig hata pissiga gaddningar, Stina .

Du är underbar!

/Linus

Anonym sa...

Undrar om inte första bilden är keloider ? Det ska inte hända om tatueraren varit lätt på handen som du säger ovanligt dock ett grymt öde för personen kommer antagligen aldrig kunna få bort dem.

Stina sa...

nä,första bilden är INTE ärr,snarare en reaktion på färgen eftersom där är läkt hud på blåsorna,,