Sidvyer, senaste månaden

måndag 11 februari 2013

Vågar drömma om att sälja

Studier visar att internet och alla dessa sociala medier som facebook,instagram och fan vete allt som händer där ute kan göra en smått nedbruten och deppig,tillockmed lite galen. Kan nog bara skriva under på det ELLER så har jag börjat förstå vad en mamma ser i sitt skrynkliga barn som faktiskt inte är sött första gången hon ser den.
För mig är mina plancher fortfarande ett enda stort hinder att försöka kräla över var gång. Vi brottas,jag tröttnar,jag är frustrerad,jag älskar den,jag vill hem till den osv osv.  För mig ÄR det inte lätt att göra dessa planscherna,oavsett vad ni kanske tror?  
Till poängen nu då,,min  belöning är mycket att få lägga upp den och få lite kommentarer på den.
När jag då lägger upp den på min privata facebook kanske jag får 3 likes och en tummen upp.
Min värld förstörs.
Lägger upp den på instagram,,,30-40 likes jämfört med en jädra text eller coverup jag gjorde förra veckan som då fick 150 likes.
Åter igen går jag i sank.
Men så får man nog börja fundera lite. De flesta som följer mig på sådana sidor är ju tatueringsintresserade,inte konstintresserade. Om jag hade suttit på en konstsida för konstfans(finns inte vad jag vet) så hade nog bilden varit annorlunda kanske. Kanske.
Saken är ju den att JAG älskar min plansch,och jag kommer ju att fortsätta göra det forever,varför bryr jag mig  ens om alla likes?
Ja,varför skiter fåglar vitt och låter konstigt? 
Det bara är så,och jag tror jag kan få medhåll från många kreativt upptagna runtom i landet,och tanken på "VAD gjorde vi innan facebook,,,INTERNET!!!??" har slagit mig många gånger.
Vi fann styrka i oss själva,jämförde med våra egna ambitioner och gamla jobb hur långt vi har kommit,sen fick det vara bra. Drömmen om att en dag kunna sälja sina verk låg som en omöjlighet i framtiden,och jag ska faktiskt bara vara så jävla glad och nöjd eftersom jag faktiskt har sålt ett par.
Det är mer än många vågar drömma om:)




4 kommentarer:

Paul sa...

du är en fantastisk konstnär,hoppas du fortsätter i många år.

Dahn-Ola sa...

Inte alldeles oväntat tror jag att du inte kommer att ha några som helst problem att sälja dina planscher.
Jag tror att många av dina kunder och, av de positiva reaktioner jag fick på bilden jag la upp på min Facebooksida att döma även personer som inte har några tatueringar, säker mycket gärna skulle ha en Stina hängande på väggen.
Särskilt om du gör verklighet av dina planer att göra posters av något av dina alster så tror jag de skulle ha en rykande åtgång.
Även om bara några få procent av dina kunder skulle inhandla en poster så går ju en mindre upplaga åt fort.
Testa, annars kommer du bara att undra hur det gått...
Gör du en poster så beställer jag ett ex i alla fall. ;)

Anonym sa...

Den dagen (om den kommer) du har din nyfödda i famnen så är det den vackraste du någonsin sett i världen och kärleksbanden till denna lilla varelse är oförklarliga- det kan jag lova dig!!!

Zarah sa...

Du gör fantastiska bilder!!!
Tyvärr är jag fattig som typ en kyrkråtta annars hade dom jättegärna fått flyttat hem till mig när som helst! :P