Sidvyer, senaste månaden

torsdag 14 februari 2013

Tegaderm,inte blodförgiftning.

Vi kämpar på med Max drake,som jag envist hävdar INTE är en fantasydrake. Jag gör inte sådana Den andra gigantiska vingen syns inte på fotot tyvärr,men den finns där,var så säkra. 
Bakgrund och mer färg avslutar den nästa gång:)
Ett problem som Max upplevde första läkningen kan vara bra att  påpeka för er som ska tatuerar er. Efter dag ett drog han av plasten och tvätta deom sig bör. På kvällen upptäckte han 2 röda märken på insida arm som såg ut som blodförgiftning,fast utan uppenbar början. Han tog det säkra alternativet och åkte till sjukan,men de kunde inte hitta något fel Efter att ha visat fotot på det för mig så visar det sig att det är tegadermen som gör dessa röda raka linjerna,gärna på insida arm. Klistret är nästan lite för hårt för den mjuka huden på insidan och det kan orsaka lite röda märken. Ingen fara på taget,men det KAN se lite galet ut.
Så,,nu vet ni det!

3 kommentarer:

Anna sa...

Fin drake!

Jag hade några små röda streck på min arm efter mitt senaste besök hos dig, och efter att Tegadermen var bortplockad, men jag var inte klok nog att reagera på dem...

Vera sa...

Shit vad fin din inte-en-fantasy-drake blir! Guttiga färger!!

Matilda sa...

Hej.
Jag går sista året på gymnasiet, och vi har fått en stor uppgift som bland annat ska innehålla fem intervjuer. Mitt arbete handlar om tatueringar. Och jag skulle gärna vilja ställa ett par frågor till en tatuerare, så jag undrar om jag skulle få intervjua dig?

Det vore jätte snällt om du ville ställa upp!
Om du är intresserad kan du kanske skicka ett mail till mig (muttiz@hotmail.com) eller kanske skicka ett svar till in blogg (muttiz.blogg.se).

Tack på förhand!! :)
/ Matilda