Sidvyer, senaste månaden

måndag 18 februari 2013

hypokondriker.

Jag får nog acceptera att jag är en hypokondriker deluxe  tyvärr. TROTS att jag nästan svimmar efter 3 min på löpbandet på gymmet,frustar som en kossa efter en trappa,så är det faktiskt inget fel på mig.
Det är inget fel på min bil heller ,trots att bromsarna skrapar.de som skulle fixa det hörde det själva,,där är bara inget fel på den.
Inte på mig heller.
Var på Nova idag för ett andningstest eftersom jag haft det superkämpigt att andas den senaste månaden av och till (2 månader är det nog) . Alla test var såååå fina,sååå bra och allt. 
Jag blir alltid lika förvånad.
Vill inte acceptera att jag har panikångest,eftersom jag inte har det. Jag ÄR inte stressad.
Å andra sidan spenderade jag halva förra året med att försöka övertyga Bilcity om att styrväxeln på minin var kass,de sa att inget fanns att hitta,mini sa samma sak,en månad efter garantin gick ut så kostade det mig 9000 att reparera.
Men inget var fel?
Jag har försökt få läkare att tro på mig i 2 år  nu att jag har vrålont i mina leder. Samma där,inget är fel på mig tills jag inte längre kan jobba.
De stora äckliga utslagen på min kropp kan ju vara vad som,kanske inte ens relaterat till psoriasis artrit,,eller så har jag just det?
Fatta att man blir lite ambivalent.
Jag vill bara inte komma på det efter att MIN garanti har gått ut.

1 kommentar:

Anonym sa...

Panikångest! Bara ordet får mig att klökas eftersom jag levt med skiten i snart 12 år!
Jag har skiten i mitt våld numera men ibland överlistar fanskapet mig och fullkomligt slår undan benen på mig. Jag reser mig dock igen som vår Thorsten sjunger på sina 2-mans spelningar!
Denna skiten önskar jag inte min värsta fiende så rid ut stormen-för den kommer åt dig när du minst anat det och behöver den minst! Kör hårt!!! //Spinewoman