Sidvyer, senaste månaden

tisdag 15 oktober 2013

Crappy tattoos gott folk!

Sorry att jag har skippat detta ett slag,men jag hittar helt enkelt inte så många nya crappys som jag på ett säkert IT sätt kan håna;)
Jag kan någonstans se att denna  började som en grafisk rendering av en cykel i ett cykelställ och ett paraply och polkagris ,men sen tog själva fantasin om tågrälsen och cirkustältet över i någon slags vilja att signalera utomjordiska raser i form av skitdåliga sädescirklar och ormbunkar. Man kan ge den 3 solar för orginalitet för jag är relativt övertygad om att den bara finns i ett exemplar.
 En blå chäfer med fjärilsvingar och fnurror,,,ja varför inte? Lika väl som man kan ha en homosexuell tiger ska man väl få kunna ha en genusschäfer  på insida arm? Fan ta den som säger emot.
 Där är något alldeles för sexuellt med denna fjädern för att jag tryggt ska kunna kolla på den en längre stund . Inte bara gör den mig generad,jag kräker lite i munnen när jag konstaterar att de tryckt dit den med en kam och lite brylkräm och bläck. Undrar hur trygg killen är i att gå klädd i T-shirt med detdär ollonet tittandes ut endast,,,
 Jag har länge funderat på hur killen i The Masks kranie såg ut,och nu konstaterat att jag inte behöver undra  längre! Översta är definitivt han,och resten på den här smakfulla coverupen är då så klart Cher och ,,,och Chers hund?
 Hur många gånger har inte denna damen fått höra att en mås har skitit på hennes pattar,,hur många gånger har hon inte tittat tillbaka totalt oförstående och fortsatt vara sådär stolt som bara en nybliven mamma kan vara över sitt skrynkliga röda  knyte till barn, trots att det är strykfult. Nå,,den rimmar med hennes färgkänsla.

 Det viktiga när man gör kors är väl att man får dem raka och bra,och att det framförallt ser ut som ett kors och inte 2 korslagda tändstickor med svart flock på. Inga solar delas sedemera ut till denna killen.
 Jag vet inte om det är Harry Potter vi ska få se på bilden i övrigt men någon har bytt ut Hedwig mot en knarkad svintrött  discokråka från 70-talet med utsvängda jeans och allt.Och hade Harry verkligen örhänge???
 Hahahahahahahaha tills nu trodde jag bara det var katter som kunde ha Laserblicken,och inser att jag har jättefel!! Även boxer  har dessa egenskaperna,och jag vill nog ändå dela ut en sol till skaparen av detta för minst djup i porträtt någonsin.

Kan inte riktigt beskriva hur illa berörd jag blir av dessa Milla Jovovich nipplarna,men vet någonstans att jag kommer att drömma om dem högst ofrivilligt inatt! Som en rysk  simhopperska i en lakritsbåt ,,,ja alltså EXAKT  så . Hon har gjort sina timmar på gymmet,no doubt.
 Sneaky Pigeon! Duvan ser ut som om den har en plan för att ta över världen med,,ETT ANKARE!!!! Ett ankare med kalsonger på dessutom,det kan vara ett av världens farligaste vapen.
Jag kan lite undra vad tatueraren har ritat av? En renrakad skitförbannad duva eller en badanka i en värmeugn?
 Här tänkte jag först att det är smått geni att kombinera en dykarhjälm med en uppocknervänd sönderslagen virveltrumma,men efter att ha stirrat på den i någon kvart inser jag att det är  världens sämsta kolvastång,,med plåster på. Tydligen populärt att lägga till de små oväntade sakerna i dagens tatueringar som kalsingar och plåster mm? Har jag missat memot?

2 kommentarer:

Anonym sa...

nu har jag ont i magen. och mungiporna.

Marita sa...

Hahahahaha.....älskar duvans blick. Jag är helt säker på att det är han som suttit på vårt balkongräcke och blängt på mig. Skitsur för att vi sågade ner björken. Luriga oberäkneliga fjäderfä de där duvorna - min själ inte så dumma och oskyldiga som de ser ut.