Sidvyer, senaste månaden

söndag 18 oktober 2015

Huset! kaminen,glasblocken och tapeten! Im on fire!

Lördag kväll,mot all förmodan släpade jag mig upp ur sängen(feber,sovit konstant hela dagen,före jobb,efter jobb, efter jag sovit!!??)
Trodde fantamig inte jag skulle kunna stå upp,men tänk vad en GT och goda vänner gör för en??
 Söndagen öppnade vi starkt med att dra till Satanstorp och köpa en Kamin. I vanliga fall går sådana på runt 12000 men eftersom den hade en spricka i sig som behövde lagas och inte riktigt komplett så kostade den endast 4t! Jag dök den som en slickad grävling,för jag ska inte elda i den,då ger sig golvvärmen,jag ska bara ha den där för att de är så magiskt vackra! Vi lastade in bitarna och jag gnuggade idiotiskt händerna. Föga fattade jag vad som skulle komma.
 Skulle bara fortsätt alite på min glasblocksvägg som jag gett mig på att limma! Ja,,inte fan var golv och vägg i lod sp jag fick först gjuta en liten klack (jooodå,,skumavdelare och flytspackel,,tänka sig att jag kunde göra det MED! Primat golvet och allt,,jag är SÅ byggare)
Väggjävelen är fortfarande inte i lod,men så ä de jävla blocken inte heller jämna så det får bli en konstnärlig grej! Imorgon avslutas detta äventyret!
 Efter det tog jag på mig handskarna och satte mig för att montera kaminen,,,,ett företag som var lättare sagt än gjort. Den består av MASSA lösa delar! Efter en timme av entusiastiska hejjarop från migsjälv till best of the 90-talet spellistan hade jag en kamin!!  Tur att vi inte har barn,för den är INTE pålitlig,,lite skranglig får den dock vara ,,den är gammal.
 Kunde inte stoppa undan skorstensröret som inte ska sitta där,utan improviserar lite och se så fint det sitter mitt i här! Det är koppar och skitcoolt,,it stays.
 Sen var det kaffepaus ,och något måste de fan haft i kaffet på McD,för sen tapetserade jag båda väggarna på ovanvåningen! Jag har ALDRIG gjort detta för jag har trott det var så svårt,,jag hade fel. Tapeten ni ser här är löjligt dyr och i bruksanvisnoingen berättar de för en att dessa handtryckta tapeterna SKA vördas och vårdas,,det gjorde mig inte mindre nervös,men precis som med folk är det skit samma  hur klärna ser ud,deras skit stinker lika möed,och de flög upp de med!
 Baksida där vår walkin kommer att vara  fick det bli en ljusare tapet .
 Ovanvåningen är snart färdig,,det ska bara städas och få in lite el,,och en walkin;)
Nu har jag FANIMIG förtjänat ett glas rött!!

1 kommentar:

Paul sa...

så jäkla duktig du är