Sidvyer, senaste månaden

måndag 19 oktober 2015

Mer tapetsering och montaaage;)


Dag 2 av ledighet från tattoostudio och det firar vi med att gå loss ännu mer i huset! Fortsätter med tredje och sista väggen som ska tapetseras,och här är det tänkt att man ska hänga sina ytterkläder,sätta sig ner i en fåtölj i hörnan och ta av skorna:)
 Jag stötte på ett llitet problem runt dörren,,det kändes inte rätt att bara klä in hela skiten i brunt,det hade tagit bort den putsade lantliga känslan på dörren,så det fick bli en specialare.

Håller mig i lod med dörren och sen får man se om det stör en till fördärv senare eller om det smälter in;)
 Mörkret faller och jag fortsätter. Här har det bara varit öppet så man kan se reglarna till golvet på ovanvåningen,men nu har DENNE gipsat!! Första gången ever,och tänka sig,,det var inte heller svårt. Lite spackel och lite kantlister så att det håller för trappan som komma skall:)
 Glasblocksväggen är klar,,kanske. Man köper rostfria lister till som mäter exakt 2.2 meter,,problemet är bara att jag har murat 2 meter. Rostfritt kan man tydligen inte såga så det är bud på att ta  ännu en våning och bara foga sig. På tal om fog,,det blir veckans uppdrag!
 Sen,,sen har vi den största händelsen på länge!! Våra klinkers har kommigt!! Stora delen kan nu färdigställas och ett kök kan sättas in,,,sen,,ja sen är det inflyttning;)

2 kommentarer:

Paul sa...

jag hade personligen tagit bort biten över dörren. rostfritt kapar du med en vinkelslip. det lir jättefint alltihop..

Marita sa...

Ååååå - så himla fint det blir :)
Och duktiga du som fixar och står i