Sidvyer, senaste månaden

fredag 30 oktober 2015

Jag bygger kök och leker med nya leksaker!

Ja alltså ,man kan argumentera att vi kommigt igång med vårt hemmafix lite nu! Kapten valde att sätta hela garaget själv och det har vi länge funderat på om man faktiskt inte kan göra själva,,,och det kan man såklart. Här går han loss efter att ha glott på lite tutorials  och fan om inte det ser bra ut!! Ja klinkersen ser också ut att ligga rätt.
 Resultatet således!:) Nu är det bara 75% kvar.
 Vi fick köket i veckan och jag åtog mig uppdraget att bygga ihopa det. Efter 14 byggda stommar  insåg jag att IKEA har förenklat sitt sätt att hänga kök ,så pass att tillockmed jag kan göra det.
En speciallist som man skruvar i vägg och sen helt sonika hänger upp skåpen på med stöd av små ynkliga plastben.Det enda de inte packar med är skruv och plugg och en SÅGJÄVEL ATT TA SIG GENOM METALL!!
Jag gick igenom sågen jag fått anvisad mig på bygghadeln på 2 röda,,klingan liksom brann av kan man säga. Tigersågen fick avsluta jobbet och jag lider av allvarlig hjärnskakning efter det,allt för att bara få av en sådan list. Jag segrade. Tigersågen och jag är numera brödrar i strid.
 Så var plötsligt hela stommen byggd och inpassad. Ikeas tips att rita ut allt på väggen är geni,det gör allt så mycket lättare. Att bara börja packa upp och montera ihopa skåp hej vilt är inte så smart som det verkar när du har ett 100-tal paketer att välja på och alla ser lite lite olika ut.  Nu kan jag inget mer göra utan rörmokarens hjälp,så for now får köket se såhär ut;) Täcksidor och lådor och allt ska på ,vilket gör att det ännu ser mer ut som en trist stereobänk från 80-talet. Det kommer att ändra sig;)
 Rusar till studion och stan lite efter 17 för att hinna hämta beställd öl,och   kom på att mitt paket jag RUSADE för att hämta i morse fortfarande står där ouppackat.  En ny leksak;)
Jag meriterar denna leksaken med att min gamla stencilmaskin nu måste vara ca 60 år och kan ge sig när somhelst,,och den gör inte sådana HÄR stenciler;)
Ja,ni som har tatuerat er  vet hur en stencil brukar se ut,,linjer och lite kladd liksom. Denna skriver ut i perfektion. Jag är RÄTT så illa taggad att testa detta kan jag säga!!

 Med bultande knän och en vansinnig huvudvärk som hängt i sen imorse satte jag mig ÄNTligen för att njuta av välförtjänt mat och ,,,Natt <3<3<3,,Julölen är också hämtad men lättviktare som jag är kommer jag inte att klara  mer än Natt idag,,
Godnatt!!

4 kommentarer:

Zarah sa...

Smakade "natt" igår och jävlar vilken god öl!:) Snygg etikett med!

Anonym sa...

Hej!
Måste bara fråga om vilken stencilmaskin du inhandlat? Den ser helt sjukt bra ut och jag har exakt samma problem med min asgamla stencilmaskin....
Tack för en bra blogg och fortsätt kränga ut superbra tatueringar!
mvh
Linkan

Stina sa...

Linkan: den heter Brothers pocketjet PJ-623 ,går att köpa hos Lundbergs el Dustin vad jag vet:)

Anonym sa...

Ok, direktkoppling till PCn.. Ser grym ut, har sett dem men visste inte att resultatet blev så bra. Tack för tipset!
/Linkan