Sidvyer, senaste månaden

söndag 1 maj 2016

Spiraltrappan är på plats!!!!!


Den stora dagen var kommen!!!°! Efer att ha härjat med den jäkla Qvesarumstrappen i över ett år bad jag tillslut om hjälp från Claes och Farbror Lars  för att få den på plats,och jag kan lätt säg att skiten hade nog legat där i ett år till om inte de 4 räddande änglarna kommit till undsättning!!  Gunilla och Mona  fick stå och passa ett halvt ton instabilt gjutjärn medans Claes funderade ut nästa drag. Lars monterade relativt beräknat upp sig på övanvåningen och pekade mycket med ena handen medans han väldigt skillat balanserade en cider i andra. Mannen kan multitaska;)
 Efter många test och huvudkli och diverse mordhot riktade mot tillverkaren av trappen stod den klar och Otto  skulle testa den. Ovanvåningen är ju av någon anledning jävligt spännande för båda katterna. Att trappstegen var perforerade  var  ett hinder. Är man ballögd som få går det då inte att träffa de svarta partierna.  Han kom inte upp,och när vi lyft  upp honom kom han inte ner. Bummer.
 Efter en heldag med trappmontering utfodrade jag sällskapet med Carbonara  och viiin och det tog inte länge förräns det faktiskt var kväll och vi insåg att detta faktiskt var ett heldagsprojekt ändå;) Jag fortsatte att utfodra och skänka i vin;)
 Jag lyckades dricka ner sällskapet så pass att de gick med på TP! Vem har någonsin sagt att partydroger enbart är negativt!!
 Imorse när jag vaknade gick jag försiktigt in i min avdelning för att se om det  var sant,,och ja,den stod kvar!! Jag är så äckligt nöjd med trappan  och efter lite justeringar och svets och färg är den komplett!!! Det är som att hänga ett smycke runt halsen på huset  man kan njuta av var dag OCH använda dessutom. Nöjdare kan ingen vara och ett stort rungande tack går ut till Claes,Mona Lars och Gunilla för denna enorma hjälpen!!!!


2 kommentarer:

Jan sa...

Gudomligt vacker... Ett riktigt konstverk.

Elisabet sa...

Mycket snygg..sååån vill jag ha 😊
Mycket bra blogg..intressant att läsa