Sidvyer, senaste månaden

måndag 19 september 2016

Blandade småhopp!

Tiden har gått,ännu en söndag som var fylld av loppisar och lite diverse. Jag råkade handla på mig 2 biostolar  som jag efter impulsköpet verkligen tänkte "vad FAN ska jag med dessa till?" men när de väl kom hem så var det så självklart! De mjukade så upp rummet med sin röda färg och coola look,,de stannar hos mig:) 
En söt signerad skål från Jie fanns på torget i Ystad  och 6 st underbara vintage glas i brunt som troligen kommer från lindshammar. Jag börjar bli mer och mer partisk för dessa gamla vackra glasen och älskar att använda dem hemma:)
 Denna söndagen kändes som en liten Bust då jag körde långt för att bara hitta stängt överallt,men när jag hade gett upp hoppet tipsades jag om en idrottsloppis i Huaröd som kanske kunde vara något och jag körde dit,, Det var en av de sjukaste upplevelserna jag sett. Som gnuer till ett vattenhål  och allt var tillåtet! Har aldrig haft så mycket pattar uppkörda i sidan som denna dagen!! Vissa använde det som taktik för att obehaget skulle få en att flytta på sig. Jag har nippelformade blåmärken i armbågshöjd kan jag säg.
Det gav inte så mycket utan jag fyndade det mesta på Onslundaloppisen dit jag rekommenderar alla att åka. de är så förbannat köra där och man skrattar alltid så gott åt deras interna babbel:)
Ett helt orört påslakanset från 70-talet  var en bonus!
Tre mystiska glas med "hallon" på,,jag återkommer med info om dessa,ingen verkar ha en suck om vem som kan ha gjort dem!
En stilig väldigt välslipad glasburk för toan,,
Älskade BoFajans salt och pepparkar,,,
En bo fajans kruka med gaffel till:)
Flaskan har jag hittat lite tidigaremen även denna med ett hallon på . Googlar man på Prunted glass kommer bara riktigt gamla saker upp och jag har inte gett upp att försöka få ett svar på vem som kan ha tillverkat dessa.
Inte bara loppis och jobba har hänt utan jaghar även hunnit få hem en rätt speciell tröja av Nilla Fisher! Steina som driver kings head gillar fotboll starkt och en fågel viskade att hon gillar damlandslaget väldigt,och då var Nilla så sjukt vänlig att få en signerad bara veckan efter de tagit ett fantastiskt silver!!  Massa tack Nilla!!!!

Sen blev det såklart lite middag på Vitas med Möllegänget;)


Köttspricka och getost,,det kan inte bli bättre! Köttcoma för denne som inte ätit sen 8.00 på morgonen;)
Efter det kan man säga att det släppte lite? <denne som aldrig vill vidare efter middan bestämde att nu skulle vi minsjäl på KINGS HEAD!!
Och så blev det,,lite annorlunda från Soft men inte för den sakens skull mindre bra! det blev mycket studerat av mänskligt beteende,jag blev djup som fan med stadens konstnärselit,vera pratade fotboll och herrarna kastade pil och kollade på otukt och polisingripade! Som det sig bör i Ystad!

DP dök upp och joinade oss i denna kavalkaden av drinkbränsledrivet hopp och lek,,

När sen det oväniga ljuset av kl 1.00 lamporna sken vrålade någon Lite Mer,och så fick det bli!Kapten hann med att poledansa på vägen om i fall att de inga pålar har på Lite mer,,
Han övar även sin dräpare till roundkick på en riktigt jävlig avspärrningskon mitt i vägen,,vissa saker känns bara så naturliga kl 1 på natten mitt i sommarvärmen.
Jag och virus undrar hur FAN vi hamnade här,men skiter i vilket,vi kunde inte längrehöra vad vi tänker inne på stället.
Även här såg vi vakter ingripa och sätta på plats,,meget bra gjort av Morve ,my gal!  Kapten hittade kompisar att dela mustash med och de susade ut för att röka pipa och utbyta djup.
Det bästa beslutet för kvällen var att köra alkoholfritt hela LiteMer stinten och det var  väl för väl,söndagens loppis hade inte blivigt nådig annars!!
Bitches be like:au där är ju en dag imorgon mä "och gick hem och nannade;)

Inga kommentarer: