Sidvyer, senaste månaden

fredag 30 november 2018

Morgan,skeppskatten.

Så,,efter att Otto  släppte taget om livet var det redan sen innan bestämt att vi skulle låta den platsen gå till en herre som behövde ett hem. Att köpa en ny raskatt är helt otänkbart med tanke på hur illa Otto haft det ii omgångar med förstoppning ,pankreatit , ögoninflammationer, njurpåverkan, tandkötts inflammation mm mm ,,nej då är det bättre med en vägkorsning som  naturen gett de bästa förutsättningarna. 
Ja,,nu kanske det är en sanning med modifikation,för när har vi någonsin haft vettiga katter ?  Käs är döv,Katt var det suraste du kunde hitta på denna jorden,otto var pittögd så han såg in i nästa vecka och Tiny Baby är smått autistisk,,vi kan inte helt plötsligt ta in en helt normal katt,,det hade intee känts rätt. 
Så vi valde MOrgan,en kille på 4 år som älskar att spela banjo och hänga  med polare,,Notera de 8 fingrarna på framfötterna och de 6 bakpå,,,Han är en såkallad skeppskatt.


 När vi då äntligen kunde hämta honom  i lördags var det ett varmt välkomnande som väntade oss! Internetstjärnan tillika mirakelkatten Honey satt i köket och skötte överlämnandet. Har nog aldrig träffat en lugnare katt som var så godmodig! Hon spatserade rätt fram och satte sig för att bli kelad,sen satt hon där tills vi gick och översåg  allt. Har ni chans att träffa henne på ett öppet hus eller liknande, ta den, hon är i sanning magisk. En något syrlig 8-tåad katt satt i en  transportbur för  resa hem till förhoppningsvis resten av hans liv. Det har i mesta del bestått av att han gömmer sig i garaget och är massa rädd för de två damerna vi har redan,så ja,vi får helt enkelt se tiden an  och hålla tummarna för att han trivs hos oss . 
Stay tuned!Inga kommentarer: