Sidvyer, senaste månaden

måndag 6 maj 2019

Det Lisa inte vet har hon inte ont av!

Någon månad innan den 4:de maj kontaktade Lisas 12åriga dotter Zelda  oss för en överraskningsfest för sin mamma och möllegänget svarar såklart! Vi är  i princip alltid på för en  bra anledning till att öppna proseccon och detta var en så bra som någon! 
Zelda bestämde att vi skulle vara hemma hos mig och att  det skulle lekas, jag bestämde att det skulle bli pyjamasparty  och lyxtacos!  Lisa var intet ont anande,chillandes i sin mysdress när lördag eftermiddag kom!  Vi skickade iväg männen att grilla och dricka öl hemma med Alex och sen tog vi hand om  Lady teske och Zelda!:) 
 PJ-party innebär att man får se hur olika folk klär sig för sängen,själv fick jag ta till min Onepice för det fryns ganska rejält på  att sitta naken vid middagsbordet.
 Det tog väl 2-3 sekunder innan mimosas och bubbel hälldes upp och sen lagade vi tacos till en mindre arme. Dansandes,,,

 Nästan hela rövenkören var på plats inklusive finbesök från  Sölvesborg! Efter att ha plågat Emma en halv dag i marchfart och sen upptäckte att vi hade någon form av kemikalieläcka i studion  som luktade fan själv så vi fick ringa Heimstaden jouren och sitta och vänta på. Vi hade inte eg tid för det men det var en så stark stank att båda var rätt oroliga. Jouren dök aldrig upp och ringde aldrig så vi drog hem i stressat flås,,jouren ringde aldrig period.De skiter om vi har lös napalm i källaren,,och ja,idag gjorde vi det med,Lisa var viktigare!
 Vi lade ihopa till en millennium falcon   åt Lisa från Geekonista,silversmeden som kan! passade alldeles utmärkt då det dessutom var internationella starwars dagen! may the 4:th be with you!

Nä,,jag har inte vuxenblöja,, det är är för fjollor,jag kör commando i alla lägen,även matförgiftad. ftw.
 Lyxtacosen laddade och vi sätter oss ner för att äta. På riktigt,något är fan  fel på maten  runtomkring oss för så fort jag ätit tacos sänkte sig en hysterisk mättnad  runt mig som inte släppte på hela natten och  flera medlemmar av sällskapet fick upp maten igen trots nyktert tillstånd ( ja jag vet vad ni tänker och nej,jag var inte BF ,nästa medlem var nykter)  Spännande nästan dygnet runt!

Medans vi kockade maten sminkade Christine Lady Teske så hon inte behövde känna sig fullt så naken och besudlad som hon gjorde när hon dök upp i Bjäresjö helt oskyldig och godtrogen. 

 Lagom till kaffet hade Piffbritt hittat heliumet och det är lite som en nattfjäril (i pyjamas) till en  öppen låga,,ja eller en svältfödd dvärgkobra på en musunge i negligé,,välj vilken liknelse som passar er bäst och ja ni får välja vem det är som har negligé på sig med.
 Jag hade skrivit ihopa ett frågeformulär som alla skulle fylla i och sen läste man upp svaren  och gisade vem lappen tillhörde OCH garvade rätt ut åt   svaren! många underbara  saker kom fram denna dagen som att: Vad brukade du låtsas vara som barn? En räv med pärlemoklor,,,en rullstolsbunden kille som hette Pyret ,,ja mina damer och herrar det ÄR en brokig samling!
Det finaste man har sätter man på bordet,,sen säger jag inte mer om denne bilden. 
 Efter maten  fixade Emma en megagod efterrätt som är en variant på cheesecake med banan och  grädde och smörkolaaaa,,to die for! Jag kunde bara få ner en omgång tack vare  den udda känslan i magen ,men så är där också cheescake kvar till en arme så jag kan äta hela veckan;) 
 Innan vi ens hunnit lek nummer ett färdigt kom killarna och joinade oss och det som skulle bli en lång kväll med singstar mm blev en helt annan grej! 

När vi packade in maten  uppstod en kontrovers. Jag var övertygad om att jag handlat  plastfolie ,,men ikke! Detta är alltså ,metallfolie och  då vill jag veta hur affärsvärldens ledare tänkte här!? Aluminiumfolie och plastfolie är ganska straight forward, och då gör min skarpa slutledningsförmåga  det gällande att detta sedemera är folie gjord på,,mat?  Helt fel.
  Ganska snart efter att pågarna lagts till leken spårade det  som vanligt och musiken tog över ! Rickard fick den traditionella fyllemassagen,huvudbonader dukades fram,indobrädan  halkade ut ,,
 Nyckeln till lyckad fest verkar vara huvudbonader! De åkte rfam  någonstans ifrån och som alltid gör kalkonmössan mig  till en lite bättre värdinna,det är sen gammalt.

 Rövenkören  hade också ett hyllat gästframträde i vår trapp som en obehaglig variant av familjen Von Trapp  och sound of Mucus, följ länken om ni vill se ett litet sammandrag av detta eklektiska  fenomen.



  Vi lever som vanligt farligt och hur  det kan gå ser vi INTE på bilden efter Christine på brädan,,,
 Man skulle ju lätt kunna tro att Kroffe gett sig på brädan men sanningen är mycket mer vriden än så. När han dök upp för att  joina och hämta hem Boel släppte han lös sina 2 hundar utanför vårt hus. De fick ögonkontakt med Käs som hela kvällen försökt få oss att  hjälpa henne med sina låtsasbebisar. Hon är just nu inne i en snygg skendräktighet ELLER skenmammaskap,det är svårt att veta eftersom bebisarna inte syns. Hon blev genast dubbelt så stor och jag sade bestämt åt alla deltagare att INTE släppa in hundarna,det kommer att gå på röven. Någon släppte däremot UT Käs vilket var ett stort misstag och hon gav sig på hundarna med allt hon hade. Kroffe och Boel skulle skydda de små stackarna  och då passade Käs på att hugga dem,Boel i mjukdelen av anden och Kroffe rätt in i leden. Detta brukar bara sluta på ett sätt och ja,trots Kroffes ihärdiga insisterande på att det lägger sig var handen dubbelt så stor dagen efter och det fick bli antibiotika och GIPS! 
Dont fuck with Käs. 
 Kapten var lyckligt ovetande om det mesta,är inte ens säker på att kalkonen registrerades vid denna tidpunkten !
Kvällen slutade någonstans vid  halv tre på natten då vi lyckliga och matförgiftade snubblade i säng ! Tack mina älskade vänner,det spelar ingen roll vad fan jag drar ut er på, ni gör alla tillfällen till en kula i granen!!!











Inga kommentarer: