Sidvyer, senaste månaden

söndag 7 november 2010

Lite bilder som blev över!

Har varit svårt stressad med ingenting på sistone verkar det som,för jag har glömt att blogga om de små finare sakerna i livet!

Som detta tapasborde son Stefan lagat hela dagen åt oss,,,DET är vänner!!!Sjukligt gott,,,tefan kan detdär med att laga mat,och jag är ganska glad att jag inte är gift med honom,då hade jag varit rullandes!!

Satt halva kvällen med deras Kisse som är snuskigt kelen,och jag är bara så kär i den katten.Har man 2 stycken känslomässigt handikappade odjur hemma som antingen morrar eller springer när man vill kela uppskattar man Kisses hämningslösa kel!!

Dagen efter  lyckades en liten fågel flga in på övanvåningen hos oss OCH överleva 2 stycken känslomässigt handikappade katter? Han var lite chockad men flög senare iväg,,hoppas den klarade sig:)

Blev bjuden på middag av min man igår på Saltsjöbaden ,och det var toppengott som vanligt,,,fick bara en bild på förrätten,sen slängde jag i mig resten!! Det är lättrökt oxfile med syltad rödlök och ärtpuré,,,rrrrrrrr.

Och så ska Chefen till Uppsala för att titta på Dansken när han går på en kurs i bilvård?Ja jo,,det kan ju bli kul;)??Återstår att se,,,

Inga kommentarer: