Sidvyer, senaste månaden

torsdag 29 december 2011

Ångkokare: en magisk grej.

Jag har länge funderat på att köpa en ångkokare mest för att det är meckigt att koka i olika grytor OCH för att slippa stekflott. Det stänker,stinker och är inte bra för dig. Jag köpte den åt migsjälv i julklapp för 699:- på elgiganten. Oh my,,,
Man kommer hem,man läser instruktionen i lilla receptboken,lägger i maten du ska ha trycker på vad det är du ska ha och kör,,inte en massa pannor och skit,bara den,som knappt för något liv alls. Den piper när den är färdig och om du eventuellt ska tillsätta srödare grönsaker som blir färdiga fortare,sen kör du 20 minuter igen,medans man facebookar,duschar eller vad fan somhelst. Sen får du en sjukt saftig lax(i detta fallet) med grönsaker som smakar så mycket mer för att du inte kokt ut det nyttiga i dem.
Mitt kök KAN vara komplett nu,,,im in love. Du kan naturligtvis inte ånga gris el ox om du inte har sjuka böjelser,men det är mat jag kan leva utan var dag. Räkor,kyckling  och fisk och en massa grönsaker och ris,,tror tillockmed pasta kan kokas i den?
Mjau!

Inga kommentarer: