Sidvyer, senaste månaden

måndag 5 december 2011

Att flänga med ett Anus!

Vilken dag!
Det började med träning,sprang iväg till banken,upptäckte att Ystad luktade som 10 dagar gammalt skaldjur kombinerat med extremt härsket fett och fitta. Kunde knappt andas utan att spy! Man kan undra,,
Sprang till banken,hade ett möte med Ulla,som gav mig en mycket ljusare syn på det hela än vad Handelsbanken i Pålsboda gjorde. 
Jag tackade Ulla för att jag slapp böla,drog till studion och åt frulla,sen bar det av mot Helsingborg.
Jag ropade in ett fantastiskt konstverk av Jonas Åkesson då hela hans atelje auktionerades ut,och jag lyckades få tavlan "min son Ola" från 1950,,alla Åkessons tavlor tog mig med storm,och det är första gången det händer. Tyvärr fick jag inte tavlan som tre år senare gjordes med ett mycket tråkigare meddelande,,,
"Min son Ola,han dog flygaredöden",,,mitt hjärta brast när jag såg det:(
Jag har iallafall äran att få hänga en äkta Åkesson på min vägg,bara det är guld värt:)

Bara 1,5 km innan jag skulle svänga in i Helsingborg hamnade jag nästan mitt i en olycka. Med kraftiga stormvindar och blixthalka och hagel fick jag ett skrämselskott och tog det sjukt lugnt på vägen hem.Då såg jag de kilometerlånga köerna olyckan orsakade,,jag hade tur som slapp förbi just som det hänt.

På vägen hem utanför Landskrona såg jag även detta,,en gigantisk torrdocka för fartyg med vansinnigt stora kranar på änden som såg ut att ha strandat i våtmarkerna därute?? Någon som  vet?



Och inom Gertab på vägen hem för att hämta det dem har donerat ,då jag fick idén att chansa  på att Zoogiganten i Lomma också kände sig lite givmilda,,,det gjorde dem:) Mat leksaker och kattsand skänktes frikostigt  av dem utan minsta tvekan!! Dessa underbara människor!
Kunde inte låta bli att köpa det största tuggbenet åt Pers Huggbäver,,något att bita i.

6 kommentarer:

Paul sa...

torrdockan slet sej från varvet i landskrona förra söndagen vid stormen,när vattnet drog sej tillbaka blev dockan liggande på land.Den väger en del.

Åsa sa...

Den där torrdockan hamnade där när det stormade förrförra söndagen dvs 27/11!

Alex T sa...

torrdockan slet sig i stormen förra veckan. Nu när havet har sjunkit undan står kolossen på land, 6000ton flyttar man väl inte på utan vidare

Anonym sa...

Torrdockan slet sig väl förra söndagen när det stormade.

Henric sa...

Det var Berit som förra vecka rykte upp torrdockan...

http://www.nyheterna.se/1.2379663/2011/11/28/flytdocka_strandande_vid_motorvagen

Stina sa...

tackar för infon!!!uppskattas enormt eftersom jag blir otroligt nyfiken:)