Sidvyer, senaste månaden

söndag 5 februari 2012

Bokningssdagen 2012 ,the aftermatch!

Jaha,,då var bokningsdagen kommen och gången. Jag har denna gången insett att jag tvingas ha 2 om året. Mest för att jag inte kan ens inbilla mig att jag vet vad jag gör från och med nu till december?
Efter Maj var slut började jag panika lite. Vem vet när man är trött och vill ha lite paus? Vem vet när folk ska ha fest,bröllop eller annat skoj? Jag VET att jag jobbar på alla dessa tillfällena:/
Av 251 inkomna mail den 3 februari klämde jag fantamig in 100! Det är ett rekord på bokningsdagen,mycket för att jag tryckte in mycket smått med. Jag VILL ju göra smått men där brukar inte finnas tid.  NU ska det pillas! Folk tror att jag helst bara tar stora bokningar,men så är det inte. det är underbart att varva dessa evighetsprojekt med  saker som blir färdiga på samma dag. Kunderna blir minst lika nöjda om inte nöjdare:)
Ja,nu kommer de arga mailen in,så även facebook kommentarerna. Det enda jag kan säga till dessa människor är :Jag ÄR inte den enda tatueraren i världen? Det finns otroligt duktiga tatuerare runtom i sverige som har sin alldeles egna stil Kolla upp Evil Twins,Crooked Moon och Lugnet efter Stormen i Helsingborg. Zoi tattoo  och Johan Svan i Malmö,Fredrik Reinel ,Maria och Calle på King Carlos, ja listan är oändlig!:)
Den tredje lyckades jag komma ifrån inkorgen så pass att jag kunde fira min pappas 60årsdag. Det  var troligen därför det bli fullt i någon halvtimme där,,,men fan man fyller inte 60 var dag! Då fick jag även nöjet att hälsa på 5 månaders Molly,,det var IKKE otrevligt:) Hälften så stor som deras katt Greger,men vilket lekpar! Underbart!


3 kommentarer:

Han i Lund sa...

Finns altid folk som klagar när dem inte får som dem vill! Det brukar vara barn men vissa blir aldrig vuxna, därav klagomålen:)! Dock så är det ju som du säger "Det finns otroligt duktiga tatuerare runtom i sverige som har sin alldeles egna stil". Där har du en del av ditt problem (lite I-landproblem). Du är unik och jag har då inte sett någon i Sverige som gör tatueringar som du. Alltså får du räkna med anstormning när du släpper dina tider och att folk gnäller. Inget du skall lägga energi på:)...

Fredrik sa...

Tycker du ska träna på o göra pinuppor och byar mm i år... ;-)

Carina sa...

Den teckningen lär bli en fantastisk tatuering på någon lycklig :)