Sidvyer, senaste månaden

fredag 29 juni 2012

Stensättningar och insekter

Kära vänner! Ursäktar att det går lite trögt med bloggandet,men det seglar ständigt upp nya moln på horisonten,och efter en dag av att slåss med Laserföretag och alla andra motgångar(trasig nyköpt bil,ett toppenbra internet som inte funkar,värmen som stängts av i en månad i studion,pgr av okänd anledning,lite sånt)
Kampen fortsätter.
Jag fick äran att rita dit Stone Henge brevid ale stenar på en väldigt trevlig mans skuldra! Älskar själv stenar och stensättningar(är fan född bland dem) så det känns extra roligt att träffa någon som känner samma för dem.
 Lite mer blommor på Mari som tålmodigt väntat länge.Under tiden har hon solat järnet,något jag med hela mitt hjärta avråder från om man vill ha fina färgtatueringar. Det blir liksom bara brundassigt och inte alls fint,men ja,det är verkligen upp till var och en om de vill sola sina tatueringar eller inte:) 50 spf är det enda som gäller om de ska se fina ut på sommaren,och det är ju då man har chans att visa dem.
Och sist,och faktiskt minst,en dragonfly. Älskar att få göra insekter ,det är så härligt att se alla detaljer i dem,,sålänge jag slipper vara i närheten av dem.
Detta var första tatueringen,och enligt henne ,enda. Tror jag kan sätta pengar på ett det inte blir så;)

4 kommentarer:

Paul sa...

JAG kom att tänka på efter att ha varit hos dej häromdagen, domflesta hyresvärdar stänger faktiskt av värmen på sommaren. Är kanske inte pannan som strular.aul

Mari sa...

Stina!!

Det är inte lätt att undvika att bli brun, när det räcker med att jag visar mig ute. Men jag LOVAR att använda 50 spf. Tack för några härliga timmar.//Mari

Stina sa...

Nä jag vet Mari,det ar inte så allvarligt menat;)
Paul:i vår lokal kan de inte göra det för då fäller väggarna ut,så det var så att pannan var sönder,det tog en månad att laga,sen stängde ngn vänlig själ av pumpen igen,så det drog ut och drog ut på det.

Jan sa...

Så är det.. han man väl börjat hos Stina är det svårt att sluta