Sidvyer, senaste månaden

onsdag 31 oktober 2012

Between the rock and a hard place!

Jag har haft fullt upp med tävling och liv och halkat lite efter med bloggandet när det gäller tatueringar som blivit som de ska;)
Jag fick helt plötsligt en spontan lördag öppen och slumpade ut ett motiv jag valt på facebook. Det gav mig en idé att göra det oftare,det var riktigt jävla roligt! Att rita något jag verkligen vet att jag kan röja med,och se vem som känner sig manad av det:) Myyyycket roligt! Tackar Lina  för snabb respons.
 Och efter många timmer är äntligen Joakim färdig. Vi har slagits fram och tillbaka från dag ett med denna tattoon. Joakim ville ha den så nära the Rocks tatuering han kunde få,jag ville absolut inte kopiera någons tattoo. Det spelar ingen roll om killen som har tattoon sen innan är världskänd,det är INTE ok att kopiera honom ändå.  Det är inte ok att kopiera Rihannas stjärnor i nacken,inte ok att kopiera Angelina Jolie eller David Beckham( och det är ju definitivt inte ok när tattoon man vill kopiera är skitdålig från början som Beckhams förbannade skyddsängel!!) Så 2 starka viljor har boxats många timmar med detta projektet ,och tillslut har det blivit bra för oss båda. Japp,den är väldigt lik,men jag har i varje instans försökt att få mer utrymme för ändring ,och balansen mellan att ge kunden vad de vill ha och etiskt behålla sin yrkesintegritet är svår när kunden har en så bestämd åsikt.
Det har varit jävligt roligt dock och jag vet att mr.Brandt är väldigt glad för resultatet,och då är jag nöjd!!!
3 kommentarer:

Paul sa...

nice

Sis sa...

Mycket!!!!! Nicke ;)

Sis sa...

Nicke??? Nice förstås :/