Sidvyer, senaste månaden

tisdag 2 oktober 2012

Crappy tattoos:del 3

Har så samlat ihopa ännu en omgång härligt köttätande tatueringar  som får en att känna dendär wowkänslan,, Som tex den första här,där den mintgröna självlysande inte ÄR tatuering utan infektion som missfärgat huden. En rätt skön kallbrandsgrön som bara kan fås av denna typen av infektion. Troligen lyser den i mörkret med. Kan faktiskt säga att detta exemplet ser ut att ha VARIT(den är i läkningsstadiet nu) så nära döden man kommer av en sårinfektion:/ Det har IKKE luktat hallonbåt om denne personen.
 En paranoid storfågel någon?Detta är looken en falk får när man stoppar upp ett finger i anus på den,MED senap på. Lägg märke till hur killen har radat upp lite grejer  från fåglar han gillar,,huvud,,vingar,,nedre delen på armen är avsatt åt tassar och ägg.
 En sexy lady!,,,med ett tiodollars boobjobb och ett ALLVARLIGT fall av celluluiter! 6 fingara på en hand skvallrar om att det är en Borrby-ängel,inte helt ovanliga i just Borrby. Det finns så  mycket att säga om denna bilden att jag hellre avstår och njuter av att min röv inte ser ut sådär.
 Håller tatueraren upp orginalet för att visa att "det var inte jag som kom på denna skitfula desigen" eller för att lite stolt visa att "där satt den!" oavsett så är det fail på den,på så många sätt,,,Ägaren av tatueringen bör sitta på toastolen när hon kollar på det färdiga resultatet för hon lär skita ihjäl sig av skräck,,
Och på tal om att skita ihjäl sig av skräck,,,vad ÄR dethär? För första gången kan jag verkligen inte se vad det ska föreställa undertill  den harmynta damen som spyr eld. Är det ett våfflingsverktyg? Är det en,,vad fan ÄR det??
Det gick inte helt åthelvete förrän ansiktet på marilyn. Eller ska det vara marilyns kropp till Lionel Richies huvud??
Nedan kan faktiskt liknas vid ett rätt udda hemma fenomen. Till höger ser du kvinnorna i Glamour,Cosmopoitan och Tara,och till vänster ser du white trash från tomelilla/sjöbo regionen som har försökt att få till det  samma med gratisprover från oriflame som är 20 år gamla. Lägg till lite koffeinförgiftning till det och du får lätt denna sjöbo marknadslooken!
Kungarna av djurriket!!Överst har vi något som faktiskt liknar en örn,rätt stiliserad men ändå,som är staplad på en samvetstiger. Samvetet sa att man ville ha ögon på tigern,och slängde dit dem i efterhand. Underst ha vi trasmattan,som så många svenska hem stoltserar med! Denna trofé som tagits i just ensådan här geggig jungel vi ser runtomkribg djuren. Några staffilycockrosor ramar in det hela,som för att ändå visa att jorden,jungeln och alla dess innevånare är lite utav vår trädgård.
Kan det vara en jävligt trött Tomas Dileva  i en Louis Vouitton scarves? Det rimmar ju med mycket av hans budskap. Det könsliknande hålet i pannan ger det hela en skrämmande verklighets känsla.
Vem säger att lejon inte kan använda stylingprodukter?? Killen på bilden har en rätt allvarlig ansiktsförlamning på sin högra sida,och många gånger stylar man sig lite mer då för att liksom locka bort blicken från det man inte vill att folk ska titta på. Ägaren till Billy Idol lejonet kan börja tänka på samma sak,.
Såhär vill jag ha mina kvinnor! Tjurnackade,pittögda,grisnästa bakbundna och med pattarna i en blå tupperware låda lagom i brösthöjd!!

Är det jesus,Kid Rock(fast gay)och den obehaglige Clownen i house of a 1000 corpses?
Hihihi jag vet inte om jag haft med denna innan men jag garvar ihjäl mig. Det är ju Wolverine och hans kentaurpolare från Narnia ,mr Tumnus. De ska bilda en superallians och gå med i Moderaternas lag. Superhjältar är så ute,megapolitikernas tid är kommen!""!!
Ja sprutludrena från Rotterdam ska också gifta sig och bli avgudade någon dag!
Och vi avslutar med en zombie pinuppa.  Idén är ju toppen OM halva bruden faktiskt ser tasty ut. I detta fallet är det Zombiedelen som ser mest lockande ut,,,


7 kommentarer:

Marion Nilsson sa...

Hahahahaha jag dog lite!!

Marita sa...

Jag gillar Di Leva med scarfes - om man vänder upp och ner på bilden så blir det en trollkarl med påsar under ögonen och skägget som blåser uppåt när han ropar asbrakadaver och det är ju det som står under i texten...eller över...vilket jävla håll var det nu??? Alltså en väldigt finurlig och mångsidig tattoo :) Jodå så att

Anonym sa...

Hahaha! Älskar dessa inläggen, fast jag måste erkänna att jag samtidigt får ont i magen! Jag blir sjukt nyfiken på vem du talar om när det gäller de sex fingrarna i Borrby?

Stina sa...

Ahhh borrbyskämtet: det är statistiskt bevisat att borrby är en av de mest inavlade byarna i skåne,och jag har alltid skrattat åt detta,,hur kkommer man fram till något sådant resultat? Ring runder och ställer opropra frågor?

Kattis sa...

HA HA HA! Jag gillar den här följetången!

Anonym sa...

HAHAHHAHAHAA för helvete! Pissar i kors av skratt :)
Jag är själv ägare till crappy tattoos men ska fixa dom så snart DU tar dig an dom ;) / Spinetattoo

Anonym sa...

Hahaha! Jag skrattar så jag får klåda! Vill bara säga att det inte är Jesus, Kid Rock och Clownen man ser. Det är WAN TED och hans gäng.