Sidvyer, senaste månaden

tisdag 9 juli 2013

Crappy tattoos the long lost friend!


Det har varit mycket på sistone,och inga riktigt bra crappy har dykt upp men så plötsligt flödades nätet åter igen av dessa fantastiska sakerna så here goes!
Jag förstår att denna har en djup djup mening,men den är nog lite svår att greppa,så jag ger detta ett försök. Den kommer att vara så mycket snyggare efteråt!
 Det blommiga i bakgrunden är farmors ugnsvante i form av en rosett,för att denna betydde  väldigt mycket för henne som barn,och isbiten i korgen som sitter mitt i hela alltet dubblar även som en typ av microfontampong,för att hylla ägarinnan som är kvinna och just sjunger.
Så,,blev den inte magiskt fin nu?
 Horse in a box,,,det kan alltid bli lite språkförvirringar när man tatuerar sig utomlands,och jag tror inte Thailand har konceptet "hästen står i boxen" ? Vad tror ni?
Kan även vara en respons på hela den här findushärvan med hästkött i färdigmat,,men man kan dra det för långt.
 Så mycket mer än bara tatueringen är fel på denna bilden,men vi koncentrerar oss på tatueringen,för jag har noll emot homosexuella ska ni veta.
Jag kan inte på något villkor räta ut vad det ska vara men min bästa gissning är Jedwardtvillingarna födda som siamesiska,men som gett sig på basketspel istället för sång,,,om det bara varit så väl.
 Jag ska inte hacka för mycket på denna eftersom jag inte egentligen tycker den är svinful. Nästa sittning tillkommer säkert en nos också och sen är den komplett. Det är ju ett fall av "så dålig att den är söt" men sålänge den är söt funkar den ju! Nästa gång rättar han säkert till den och ser till att den får ett perspektiv.
 Man kan hylla vildmarkens okrönte kung genom att göra ett KOrtisonsvullet porträtt av Steve Erwin,,,men det är aldrig rätt.
 HAhahahahahahahahahahahah  ja,,Kesha har aldrig sett bättre ut! hahahahahahahahahahahahaha fy FAN denna hjälper killen att tömma tarmen var morgon han drar ner böjsårna!!
 Och bara scary. Detta är anledningen till att man inte bör tatuera in nyfödda,,de är oftast inte fina så fort de kommer ut,och de blir inte bättre som tattoo uppenbarligen. *ryser*
 Här har vi ett något sexuellt porträtt av jesus som kommer ut ur,,, ett par händer ska det vara,men om killen bara har lite humor kommer han att raka sig så att det ÄNNU mer ser ut som en förlossning!
 Spolformad uggla,skogens farligaste,dödligaste rovdjur. Sjukt snabb och omöjlig att skilja från en bowlingkägla!
 Denna påminner mig om mördarsniglarnas slemspår de lämnar efter sig på marken. Helt random och rätt äckligt.
 Denna förfrågan får man rätt ofta,och som  vanligt säger jag blankt nej eftersom det inte blir en fin tattoo att klämma in allt det som folk tycker gör deras  barn så unika,och lite vad din mormor gillade och något som de själv  gillar. Tipset är att låta ungen spela basket,låt din mormor gå på gudstjänst,lyssna på musik så möed du vill,låt den andra ungen åka skateboard så mycket den vill,mata undulaten och om du FORTFARANDE inte kommer ihåg vad dina barn heter eller ens kallas,kolla upp din sköldkörtel?
Sen går du och skaffar en fin tattoo enbart för dig själv.
 En rätt cool effekt jag inte sett förr är att man kan göra tre stycken frottèstjärnor!  Stjärnor är ju väldigt vanligt och för att inte vara som alla andra körde denna kunden på tygvarianten. Undrar om de är som alla andra handdukar ,de blir bättre när man tvättat dem en gång.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snälla, kan du inte ta och grilla den här " proffesionela tatueraren som finns här för er" som han så fint beskriver sig själv. Han förstör folks hud och tar hutlösa priser för det. Det är pinsamt. https://www.facebook.com/pages/Secondchance-art-o-ink/510236705711561?fref=ts

Anonym sa...

Fyfasen!!! Va inne o kollade på sidan o de va nåt av de jävligaste ja har sett på länge. "Samla ihop er så märker ja er". Bara de säger en hel del om personen. O tyvärr finns de folk som nappar på detta o blir verkligen "märkta" för livet, o då inte på ett positivt sätt.
Min personliga favorit var porträtten där hela armhålan ser ut som en enda stor blodutgjutelse. Där har han verkligen lyckats med färgsättningen.
Funderar nu på att skaffa nåt liknande på måndag, tisdag eller onsdag hemma hos dig eller mig.

/ Diana