Sidvyer, senaste månaden

torsdag 25 juli 2013

Perserkatter och 70åringar!

Jag har tappat bollen lite och helt missat att blogga ! Det är helt enkelt så att jag bara klarar att koncentrera mig på jobbet och att få äta och sen tar sjukdomen över resten. Hoppas på en lösning på detta möget snart,men jag kan iaf jobba,det är ett stort plus!

Idag kom Solbritt för sin första tattoo och när man är 70 år kan det vara ett helt nytt äventyr. Kan knappt påstå att jag träffat en så entusiastisk kvinna som Solbritt på länge:)
 Emelie fick sitt ben färdigt och det är magiskt så vackra färgtatueringar är på ben som inte blir solade!
Den understa vallmon är läkt,den översta ny och skillnaden är noll!
 Micke ville bara fortsätta på sin tattoo och jag fick göra vad jag ville med ros och text så de padssade ihopa,och jag tackar så jävla ödmjukt för förtroendet,det värmer!
 Olivers Gismo har varit en älskad vän i större delen av Olivers liv,och varför ska de håriga vännerna inte bli lika hyllade som de mänskliga? De ger oss ju så jävla mycket och sällan sura miner,,ja förutom att Gizmo är född så;)Fortsättning följer på denna!
 Amanda hörde av sig för ca 1,5 år sedan och ville tatuera fingrarna. Jag säger oftast nej om man inte har så mycket synliga tattoos och inte riktigt vet vad det innebär att alltid bli dömd pgr av detta,men efter att ha rått henne att fråga sin chef  och ett helt år av betäketid ville hon fortfarande göra det,så vem är jag då att sätta käppar i hjulet? Det var en sjukt rolig dag med Amanda och Thomas.
Tack älskade kunder!!<3

1 kommentar:

Marita sa...

Katten är helt amazing - ser så levande ut.
Vallmovaden är också otroligt vacker.