Sidvyer, senaste månaden

torsdag 18 juli 2013

Steampunk och brödna nävar


Det har varit lite tyst här på bloggen ett slag,mycket för att jag inte haft så jäkla  roliga saker att säga men mycketr för att jag inte haft ett uns energi över för att skriva.
Min vänsterhand har totalt gått in i väggen och att försöka deala med en vardag där du vill gråta varenda gång du behöver röra din vänstra tar musten ur en. Vardagliga saker som att öppna dörrar,köra bil,laga mat,städa och inte minst jobba har varit så plågsamma att jag velat stupa i säng kl sju på kvällarna av ren utmattnig.
Nu funkar inte livet så,och sjukskrivning ,,ja tillåt  mig att skratta.
Jag stampar på som vanligt men gnäller nog mer än vanligt,det enda sättet jag vet hur jag ska kunna hantera detta.
I måndags fick jag vänstran sprutad och idag (torsdag) är första dagen på evigheter jag kan tvätta händerna normalt utan att gråta!!!!!!!!
SJUKT PEPP!!!! 
Testa att drämma era knogar rätt in i en vägg så ni spräcker dem,låt det vila i 2 nätter sen gör ni allt det vardagliga,så kommer ni i närheten av detta,och friheten efter denna konstanta smärta i ca 2 månader,som dessutom väcker en på natten när du rör dig minsta lilla,den är som änglafisar och återbäring!!!!
Nu över till jobb då! Lisl kom tillbaka igår och fick en mandala gjord,en i förhoppningsvis en hel följd av dem,jag älskar verkligen att få göra dessa!

Och Christian påbörjade äntligen sin arm (förlåt att jag kallade dig Stefan,jag menade verkligen christian) efter ca 3 år av att försöka komma till på bokningsdagen (ja apdrygt,jag vet,jag kan bara inget göra åt situationen!)
Detta kommer att  bli en helt vansinnig arm om jag får bestämma helt,och det kommer jag troligen att få!
Rosa grävlingar och steampunk väntar!

1 kommentar:

Marita sa...

Ååå, älskar mandala och henna mönster....vackert