Sidvyer, senaste månaden

tisdag 17 juni 2014

En familjehelg rätt och slätt.

Det är dax för en gott och samlat! GHade finbesök i veckan som vet hur det är att ha lite speciella raskatter,han har bland annat själv haft 3 rexar i familjen,varav en har brutala viktproblem. Ändå kunde han inte sluta grina åt Ottos pittögdhet,,partytricket nummer ett;)
 Denna veckan kom systers ner för att fira fröken Ellens bröllop och stannade till midsommar,så då får jag och Kapten hoppa över och bo hos Dansken i en vecka. Jag känner mig extremt vilsen i att redan bo temporärt i systers stuga,och att bo temporärt temporärt i hennes andra stuga är på gränsen vad min rutinsjukdom klarar av.Lägg då till att gymet bygger om till max,dvs inget omklädningsrum,ingen dusch och nya ändringar var dag där. JÖSSES vad min rutin ruckas nu. Tackar gudarna för min studio. Tog det exekutiva beslutet att ha en fredagsdejt med min man på fredagkvällen på Bryggeriet. Maten ar som vanligt suverän. Min Kalv kom först ut extremt genomstekt och seg,men sade till och fick sedan en perfekt. Där är hela skillnaden på restauranger:) Tackar pågarna igen för en suverän måltid:)
 Löärdagen flög iväg i ett enda bröllop och söndagen kom obarmhärtigt snabbt över en. Vi bestämde oss för att grilla när vi varit o tittat på huset ,och eftersom 2 st därhemma hade räkcravings fick det bli det till förrätt i den solvarma trädgården:)
 När man äter spareribs (Med mycket av Morbergs glace på,mycket viktigt för kapten) finns inga dåliga lösningar på att skydda sig från den stickande skärande såsen,och som tatuerare har man ju alla möjligheter ,,,
 Fler anamma detta,,
 Sen vill jag bara rikta ett förmaningens ord till bag in box tillverkarna. Skicka med en jävla nyckel till den tomma boxen om ni vill att vi ska sortera och återvinna,jag kommer FAN inte in i den!!!! När man då ska hoppa på den för att på så vis få isär skiten inser man att den är byggd för att klara en levande tyngd av minst 3 vuxna svenskar!!! Wraprage,papercuts och oftast en påbörjad lite rödvinsfylla gör detta till en av de mer fruktade momenten i vardagslivet.
 Måndagen var shoppingdax,och vi drog iväg med Mini till Emporia för att se om vi kunde komma ihåg vad vi behöver i våra liv. Leon softade mest hela dagen,,,,

 Systers hittade ett par kick ass sandaler på Zara,,,jag önskade ett slag att jag kunde ha sandaler på mig,men vet att jag biter ihjäl dem av ren ilska efter bara 5 minuter pgr av den jädra strängen mellan stortån och nästa tå. Det GÅR inte.
 Väl hemma efter att JAG (klappar stolt) kört fram och tillbaka på liten familj skulle alla matas. Vi fick spagetti och köttsås medans mini avnjöt ännu en tall shahen ersättning with a twist. Fatta att pyret inte är merän 3 månader  och vill redan hålla flaskan själv!!
 Efter det tyckte systers att han skulle vara trött. Han tyckte något helt annat!
 Och det kan vara svårt att sova ibland ,,fattar inte varför;)
 Efter en hel dag av natta mata bära köra passa och byta på,har jag stor respekt för min syster (inte för att jag inte hade det innan)  hur man ens orkar med allt detta? Den största uppenbarelsen är dock att  de inte alls är så obehagliga när de är så lugna som Leon är. Det finns alltid en anledning varför han gapar,och då är det ett rätt fånigt gny som inte skär in i benmärgen. Mätt torr och lite såsig är han hur nöjd som helst;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej.

Har kollat igenom lite av dina bilder (tatueringar) men de ligger rätt så utspridda över bloggen, har du nån portfolio eller liknande som man kan kika på? Du verkar sjukt duktig och jag letar efter en tatuerare och hittade din blogg. Vart bor/jobbar du? Jag bor en bit från stockholm.

Du får gärna maila mej, ivarsson15@hotmail.com så kan vi spåna vidare..?
/Anna Iv

Anonym sa...

Asså, skicka hit pjucken!! Jag har strl 41 så bara kom. Annars kan du ju vara lite anal och köra dit och köva maj ett par......Stackars jag får ju ente ränna omkring på såna ställen.
Puss och tack.....eller??
//Lungan