Sidvyer, senaste månaden

fredag 27 juni 2014

Kalajsböxår en värld av mentala synfel.

Mmm,,,, sen jag bestämde mig för att droppa jeansen och starta med kjolar förra året har jag gått från klarhet till klarhet men det medför även lite logistiska problem. När lathet bedrar vishet som min gammelgammelfarmor skulle sagt,så står man där plötsligt med antingen ett par stumpbyxor som har en maska som man TROR att folk aldrig kommer att se,eller en som helt enkelt får vara där. Det slutar alltid att man framåt eftermiddagen har en kasslerliknande utbuktning där en pyttemaska en gång varit,som vid 17-tiden har förvandlats till Grand Canyon inverterad!
Det är AStråkigt att köpa skiten med,för du kan hitta en sjusst klänning på H&m för 129 kr medans de jävla strumpeböjsårna kostar 100!!Det är inte rättvist.
Idag då när snålheten och viheten inte gick ihopa fann jag mig med ett par Willys svarta pantyhoes på  mig som var mer hål än sammanhängande tyg,och inser till min skräck att jag måste gå med BARA BEN IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!Står här med ett par svängballar med raggardörrar till ben och har lite smått panik!!

Bilden nedan visar hur man TROR att man ser ut i ett par sjussta nylons,,
 Och bilden åter nedan visar hur jag plötsligt känner att jag ser ut UTAN dem! !!Lägg till en fläckig världskarta av psoriasis som grädde på taxen och ni har mina gräsliga ben! Fy fy fan. Hur KAN ens menatla bild vara så annorlunda med bara ett filter av nylon emellan??

Nå,,det lilla bildgooglandet gav mig dock ett garv utan dess like och jag skickade genast i uppdrag till ALLA med ruffig hund (ruffig SNÄLL hund helst) att ge sina hundar  den ultimata behandlingen!!!! Hahahahahahahahahahahahahaha

Inga kommentarer: