Sidvyer, senaste månaden

onsdag 25 juni 2014

Fru Nilla Fischer

När Nilla och jag ska sammanstråla tar det oftast några månader av mail fram och tillbaka innan hon kan koordinera en ledig dag där hon kan tatuera sig utan att det stör det massiva träningsschemat  och numera även fixa så att hon är i landet. Sista gången vi träffades var flytten till Tyskland på tal och byte av klubb mm,men den Nilla som vandrade in i studion igår hade ett par nyheter till att berätta minsann.
Nyhetsretard som jag är tittar jag aldrig eller sällan på nyheterna och tidningar har jag inte mycket till övers för då de oftast hittar på 50% av det som står däri,så jag hade ingen somhelst aning om att Nillas nya klubb  röjt fältet med bollen och att fröken blivit FRU! 
Jag hade även missat den lilla detaljen att hon blivit utnämnd till årets Homo,och efter att ha pratat med henne så var hon nog en av dem som var mer förvånad över detta,och jag kan förstå henne,hon har ju bara träffat en helt fin och underbar tjej istället för en kille,inte omvälvt värden eller blivit martyr,och när då den stora titeln dyker upp måste det kännas något underligt om än förärande och allt det där.
Det var samma Nilla som satt i stolen ,bara med massa goa historier om bröllop och Tyskland ,träning på tyskars vis och språkförbistringar!
Tur var väl att där fanns en del att prata om,för insida överarm/armhåla/veck är inget ställe man skämtar bort,och 6 timmar senare var vi färdiga.

 Nilla med sin oerhört vackra fru Micha,och jag vill passa på att säga grattis till dem båda och ett stort lycka till i framtiden med villa Volvo hundar och barn;)

1 kommentar:

Caroline sa...

Nilla Fischer är dessutom en grym fotbollsspelare!!