Sidvyer, senaste månaden

lördag 25 juli 2015

En lång laserresa och en cover!

Idag har vi ÄNNU en coverhistora.  Henrik  kom till mig mycket ledsen och besviken. Han ville ha en riktigt bra tatuering av en krigarkvinna och kanske lite bakgrund  ,och någonstans däremellan blev han övertygad om att japanskt var det rätta att gå över till ,så hela insidan av överarmen var fylld av 2 små koifiskar och någon slags vågor.
Han var INTE nöjd och undrade om jag kunde lasra armen. Jag skuttade glatt upp och sa att det kan jag visst,den första lasern hade jag då,och den fungerade rent effektmässigt ett tag,men slutade sen fungera rent mekaniskt och det tog massa tid att få en ny laser. En lång historia kort 4 ickefungerande lasermaskiner från Penlink senare och jag gav upp(förlorade 82 tusen) ,köpte en ny helt annan och sen jäklar fick vi ordning på det.
Efter första lasringen 2011 
Några omgångar senare,,
 Och såhär såg den ut nu! Riktigt underbart att se att den försvunnit så pass  bra och  så var det ÄNTLIGEN dax att täcka den!
 Och vi optade för en riktigt clean koi med lotusblommor och lite traditionella körsbärsblommor!
 Det kommer färg och massvis med annat till på denna ,och jag kan knappt vänta på nästa sittning för att få bita i detta:)


1 kommentar:

Micke I sa...

Wow.....ser hur jävla bra ut som helst. Jag har en bit kvar dock.