Sidvyer, senaste månaden

torsdag 2 juli 2015

Hårrby Marknad!

Hörby marknad! 
Går jag inte på detta spektakel känner jag inte att sommaren börjat,därför kör jag dit,rusar genom alla gatorna och  muttrar åt folk med barnvagnar som stannar mitt i gatan för att konferera med grannar mm,,dvs en helt vanlig marknad:)
Där är sällan något vettigt att köpa och ändå kommer man  hem med en bunke påsar, Detta året kom beställningen från Kapten:nougat och bigarråer  ,jag toppade detta med rostade mandlar och godissnören:)
Det är även en studie i helt vansinnigt hemska tatueringar och en något  udda klädstil. Stil är i bärarens ögon snyggt som det bör heta.
Sen träffade jag på min moster! Det är nästan lite obehagligt så lika mormor och hon är och jag gick därifrån lite lyckligare för att jag träffat Moster/mormor (mormor finns inte längre)!! Man tackar för detta!
Remmarna är min last,,måste köpa dem var marknad,tar alltid för många och kastar 75% av dem,,det ska bara vara så!
På väg hem  lite gay pride bevattning ( irl var den rätt maffig,men jag körde bil och hann inte fota det optimala läget)
Fick tag på en enda vettig grej på marknaden,det  mest omtalade albumet i någon klassisk tattoostudio ever;) Många 50-talister har fina minnen till just detta albumet och vill därför ha rosen intatuerad,och nu kan jag bistå med detta för nu har jag ORIGINALET!

2 kommentarer:

Marita sa...

Laktrits/päron jättegod och extra salt wow va god!!

Marita sa...

Supersalt hette den visst hahaha