Sidvyer, senaste månaden

lördag 25 juli 2015

Ett eftermidagsblänk och hårstatus.

Jag fick den enorma turen att vara chaufför när Kapten och Sköld tog ett eftermiddagsblixter och det är ju alltid en chansning. Antingen är de softa och glada eller speedade med en LITE högre volym än alla andra på gågatan. Igår var det det sistnämnda;)
 Efter en soft sittning på Contan  med riktigt goda drinkar för alla utom mig så   gav vi oss iväg mot bilen. En inte helt rak linje som stannade på bland annat soft och Hemmakväll.

 Med varsett kilo socker övanpå ett par Lynchburg lemonades blv ju allt bättre(nä) och jag fick släppa in glyttarna i studion för att kissa. ETT obevakat ögonblick och de uppstoppade djuren  blev antastade! Hönan ser dock ut att gilla pimpningen!

 Fick tillslut hem båda 2 och placerade Gandalf ute på trädäcket med hans nya pipa medans jag vilade öronen lite.
 Fick bara i mig den lilla burgaren på Contan och tänkte äta lite grillad kyckling  som kvällsmat. Ja lite fick jag i mig ,sen kom Kapten  med valpögonen och jag gav mig;) Notera att när något spritad man ska äta grillat tvingar man på dem handskar,,,i rosa;)
 Sen går vi över till det tradiga ämnet hår. Mitt håravfall slutar inte.  Det ligger runt 180-200+ på 2 dagar och nu känns det rejält på håret. Det verkar som om de långa stråna släpper mest och de kortare uppe  på kullen sitter kvar. Tvingas  nu tänka på att klippa av det för att inte bli kvinnan med den tunnaste flätan ever. Det är tungt  när man haft en jävla buske till hår alltid och plötsligt när man börjat älska den och slutat misshandla den,,ja då blir jag av med den?
Jag vet inte varför jag inte kan komma överens med tanken på ett kort hår,,kanske för att jag fått inhamrat att långt hår är det finaste en kvinna kan ha och kort not so,,,
Under tiden jag suttit här och skrivit  ,någon timme efter att jag tvättat och bortta håret har jag tappat ytterligare 50+ ,,,ja det är lätt att säga "sluta noja",,,berätta då istället hur jag ska sluta:/


4 kommentarer:

Nova sa...

Fy fan man blir super stressad och man nojjar , hjälper inte ett skit när folk ber en att sluta stressa och oroa sig . det är inte alla som kan låtsas att det regnar . Hoppas verkligen att det vänder snart . Jag var också helt emot kort hår eftersom jag alltid haft det långa och det är ett jätte stort steg att kapa långt hår, att klippa 10cm känns som man knappt har nått hår kvar .så det är en stor grej det där med håret ..
Men om du beslutar dej för att klippa så är jag säker på att du kommer vara lika vacker i kort som du är i långt för, fy tusan va snygg du är kvinna!! ;)
Men tycker inte du ska ge upp, fortsätt kämpa !

Christine sa...

Tusan jag hade varit orolig😁 Tur ändå att du har den manen du har och hoppas du får behålla/får tillbaka ditt vackra hår!💕

Paul sa...

klart man blir nojig. vi män nojjar om fan över att bli tunnhåriga.Det är svårt det här med att klippa av håret, man vet ju inte om man klär idet för än det är gjort. Tycker personligen att det är skitsnyggt med helt snaggat hår på en kvinna. Men alla klär inte i det..ta steget och testa, fram mad trimmern och sätt den på 3 mm.tror att du är lika vacker med kort som långt,

Stina sa...

Njä,snagga det kommer jag aldrig att göra,men en kortare frisyr är nu nödvändigt då det mesta på sidorna trillat av. Hoppet är verkligen det sista som dör och än är jag inte på något sätt kal eller så men slutar inte detta fallet kommer jag ju att bli det.