Sidvyer, senaste månaden

fredag 10 juli 2015

Jobb hus och sprutor!

En hel vecka har gått och om man startar med söndagen,,den varmaste dagen på året,,och där står vi uppe på loftet och svittas mellan hanabanden!! Om man hade kunnat svettas då,,,
jag spacklar och ser till att de dricker och äter och pågarna snickrar! Detta blir vårt sovloft  med en vägg inkluderat som man kan gå in bakom och ha en slags walkin closet,,den kommer senare:)
Och såhär ser utsikten ut från sovloftet:)
Och som en räddare i nöden fick jag äntligen en tid hos reumatologen för att spruta mina knogar och inte en dag försent! Spackling och målning sabbade dem,,det är REJÄLT frustrerande att inte kunna ta i överhuvud taget utan att bli straffad i veckor efter. Är så glad att slippa medicin och är lite envis att inte gå på dem tills det verkligen behövs. Med detta rövvädret är det troligen ganska snart.
Hanna fick fortsättning på sin coverupp,och det var en stadig sittning som Hanna klarade med bravur:)
Fick även en chans att göra en rolig  ornamental som jag ritat på de senaste veckorna,satt som en smäck på Christine:)
Och för att toppa vecka kom Nilla på sitt sommarlov med sin fru Mika för en helrenovering:)Vi gjorde färdigt överarmen,och jag har en smygande misstanke om att underarmen får stryka till nästa sittning;)
 Mika har en förvånansvärt stor ormbunke på ryggen som är lite,,,brutal?  Hon ville göra den lite roligare och lite kvinnligare ,and so we did:)

1 kommentar:

Christine sa...

WOW så snyggt ert hus kommer bli ! Älskar högt till tak! Grymt snygga tatueringar, helt otroliga linjer och motiv!👌/Christine