Sidvyer, senaste månaden

fredag 19 augusti 2016

Bokningsdag 2016 ALLT du behöver tänka på!Lördagen den 29:de oktober är det alltså bokningsdag och  det man behöver få med är följande: 

Endast mail gäller dvs INTE facebook. Mailadress eyescreamtattoo@gmail.com 

VAD du vill ha,:
så jag vet om jag kan göra ert motiv rättvisa. Alla tatuerare är bra på olika saker så frågar man efter oldschool har man kommit fel tex;)
De som skriver endast  "vill boka tid för tattoo"  tex kommer inte att få någon tid.


VAR vill du ha det?: 
Viktigt att veta. En blomma på ett lår tenderar att ta längre tid än en blomma på en handled.En tattoo på halsen är mycket mer tidskrävande än en på ankeln osv.

STORLEK?
En text eller en text. Det kan vara rätt stor skillnad på de två  så specificera så gott det går. Jag behöver inga Cm mått men en indikation är alltid bra:)

ETT mail per person!!!!

Man måste skriva ett mail per person om man inte ska ha exakt samma sak som en vänskapstatuering eller liknande så det är viktigt att man kommer på samma dag. Det är väldigt kämpigt att reda upp ca 300 mail och få en översikt på vad jag hinner med på ett år så detta är viktigt. Trycker man in sambo  och polare i samma mail så är risken stor att jag inte kan ta mig an något av jobben. Mailar man åt flera får man då skriva tre separata mail tex.
Mailar ni inte åt er själva är det  också viktigt att berätta just det.
INGA MAIL VIA FACEBOOK! endast vanlig epost gäller,detta för att jag ska kunna flagga  ,sortera och reda ut alla förfrågningar.

Välj ett projekt som ni tycker är viktigast och maila in med det. Ska man ha hela ryggen och armarna och benen osv,då blir projektet för tungt och jag orkar helt enkelt inte ta mig an det ,så en sak i taget:)


Telefonnummer behöver bifogas då min mail ofta hamnar i skräpposten så jag kan SMS:a er.

Handlar det om porträtt MÅSTE foto bifogas så jag kan se om jag klarar av det.

När ni INTE kan är väldigt viktigt att bifoga med. Det är inte helt lätt att rodda in ett helt års tatueringar  och semestrar ,jobb ,bröllop mm kommer att vara svårt för mig att förutse så skriv när ni INTE kan;) 

Jag jobbar Tisdagar till fredagar 11-17 och lördagar 11-15

KOM IHÅG!! det är INTE först till kvarn som gäller!! Har mailet kommit in mellan 00.00 -00.00 den 29:de gälls det! Alla får svar oavsett om de får tid eller ej,svaren kommer under 2 dagar efter bokningsdagen. 

Sen till de allmänna frågorna som folk brukar ha.

Vad tatuerar du INTE?

Barnens namn  och nummer,fågelsilouetter,evighetsåttor,drömfångare,,ja allt som kopierats till massproduktion. detta är för DIN skull. De är fina,men det var även kinatecknen och svanktribalerna  år 2001,men tack vare att de är så vanliga ångra folk dem nu. Tänk mer långsiktigt och om du inte vet vad du vill ha :fråga mig:) Detta är mitt jobb och jag ska kunna vägleda dig till något du vill ha som är unikare och håller lääääänge. Var den tjejen/killen vars tatuering blir beundrad och åtrådd,kopiera inte.

Gör du coverups?

Absolut,om jag kan. Det går inte att tatuera vad somhelst över vadsomhelst,bara svart täcker svart och mörka färger. Jag behöver ALLTID se vad du har för att kunna säga om jag kan hjälpa dig eller ej. Bifoga bild där man ser var den sitter och hur stor den är.

Gör du fixjobb?
Jadå,men ska jag vara brutalt ärlig är det inte de roligaste jobben då de börjar bli alldeles för vanliga. Jag  premierar såklart folk som väntat och gör rätt från början,men så vet jag också att det inte alltid går som planerat när man tateurar sig så visst gör jag fixjobb. 

Kan man tatuera sig när man ammar?

Ja visst,men ingen bedövningsspray får då användas och man brukar vara känsligare,plus att det ofta blir svårt att rodda med om det inte är en liten tatuering. För större projekt föreslår jag att du väntar.Behöver jag en historia till min tatuering? 

Nejjjjj,helst inte faktiskt;) Hahah än en gång brutalt ärlig,men en tatuering för att DU vill bli fin och awesome är den bästa anledningen!!:)  Att skriva till mig "jag vill ha en tatuering som symboliserar kvinnlighet och styrka" är  en väldigt dimmig beskrivning  eftersom mitt symbolspråk oftast inte är samma som ditt! Har ni redan era symboler klara för er underlättas dock detta;)


Jag kommer långt borta ifrån,hur löser vi det? 

Ni infinner er på plats kl 11.00  och sen får ni naturligtvis berätta när ni senast måste ta er härifrån för att hinna med tåg/flyg,men jag jobbar 11-17  och kan inte töja värst mycket på de tiderna då jag alltid måste förbereda för morgondagens jobb mm plus att jag börjar bli gammal;) 
Har ni frågor kring detta så bara maila,helt jädra fast i mina rutiner är jag inte;) 


Jag är inte 18,går det bra att boka ändå?

Boka går bra men du måste ha fyllt 18 innan tatueringstillfället oavsett om dina föräldrar går med på detta. De kan inte ta bort tatueringen om du ångrar dig så deras medgivande spelar inte så stor roll:/
Ja jag är tråkig men jag har sett för mycket för att ge mig på den punkten. 

Jag har diabetes,psoriasis,SLE, Wilsons mm,kan man tatuera sig ändå?

Ja visst kan man det. Jag har många års erfarenhet av att tatuera folk med alla möjliga åkommor ,vi pratar om det och kommer fram till en plan. Jag tateurar INTE folk med blodssmittor. Detta är för min familj och mina kunders säkerhet.


Jag vill ha EXAKT denna tatueringen som jag har hittat på ett foto hos en annan tatuerare!

Nope,nix,absolut inte och lite till. Den tatueringen sitter på en annan människa,dvs det är DERAS egendom som de betalt för,en rätt jäkla personlig grej. Tänk efter själv,,skulle du vilja att folk rippar din tatuering? 


Jag  vill ha en helarm men jag är student,hur löser vi det? 

Du betalar som alla andra och klarar du inte det så föreslår jag att du väntar.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Stina! Jag undrar om denna bokningsdag gäller även om man vill ta bort tatuering eller kan man maila om det när som?

Med vänlig hälsning!

Stina sa...

Nej det kan man maila om närsomhelst

Jeanette sa...

Hej Stina,
Priser, är det per timme eller vad kostar det så man vet vilka av alla drömmar man ev kan maila i bokningen.
Tack

Stina sa...

Priser är per hel och halvdag och för att veta vad som tar olika lång rid är det bäst att maila in i förväg för att få veta