Sidvyer, senaste månaden

onsdag 17 augusti 2016

Mörkervandring hos gynekologer.

Så var jag  här igen. Vaknade 6.30 för att jag fick besked om att gyn skulle ringa på morgonen. Åkte till jobb och förberedde allt inför dagen,,och väntade. Väntade till halv elva och då fick jag en tid kl 14.30. Ja vad ska man säga,det var bara att avboka kund och  vänta på tiden. Körde hem och glodde på skräckfilm och vilade.
Väl på sjukan  fick jag efter en bra stunds väntan träffa en gynekolog. Jag vill inte hänga ut någon så definitivt inga namn men personen hade stora blåsor runt hela naglarna på vissa fingrar . Att tvingas bli undersökt av dessa på det intimaste stället är ren skräck,handkar eller ej. Jag grät en skvätt när jag inte kom undan och det var en helt meningslös undersökning. Personen konstaterade exakt samma som gårdagens läkare ,först fem cm ,ändrade sig sen och sa att den inte var så stor ,bara tre cm. 
Som läget står nu enligt detta utlåtandet  kan jag inte få en titthålsoperation för jag har för mycket ärrvävnad. Hen  vill dessutom  inte operera bort skiten för då hamnar jag i övergångsåldern och det verkade enligt denna läkaren som det allra värsta av allt. Kan ju säga att denna individen har inte någonsin haft endo och har ingen aning om de smärtor det orsakar,de hormonvallningarna man får och alla de förbannade finnarna och melasman i ansiktet,uppsvullen mage och en mängd annat jag bara vill glömma.
Så NU ska jag få komma in till en endometriosklinik i Malmö som specialiserar sig på denna skiten,,,
A LITTLE TOO LATE!!!!!!!
Jag startade med denna skiten när jag var ca 17-18 eller troligen tidigare eftersom jag svimmade av smärta redan vid 14,vid 24  hade jag mens i naveln pgr av detta,, vid 40,efter en rejäl op där de rensade bort massor och en till där de tog hela skiten utom det rövhålet till äggstock som är kvar nu ,,
NU får jag komma till en endoklinik??!!
Jag är i skrivande läge så jävla trött på min kropp och det tungrodda i svensk sjukvårdspolitik att jag  inte orkar tänka på skiten mer.
satt och tyckete synd om migsjälv i bilen och kunde inte låta bli att skratta. Hur många av er andra  har haft 17 ollika gynekologer och INTE varit gravid? Då har jag inte sagt en siffra på hur många gånger jag varit hos var och en för det vet bara gudarna.
Nu stänger jag ner ett litet slag mentalt,,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag känner inte dig, du känner inte mig, men du får ändå en virtuell kram av mig.

Stina sa...

Tack anonym,,den kändes💗