Sidvyer, senaste månaden

lördag 7 maj 2011

Violetta violer

Idag hade jag äran att få träffa en fellow crime intresserad som tyckte det var lika fashinerande som jag med seriemördare OCH läkarprogram!!!! Förståelsen var total;)
5 blommor för hennes fem pojkar,som hon kallt räknar med att de snart ska få barnbarn(döttrer för sören)
Vi får väl se hur det blir med det,och nagelbyggandet:) Ha nu en underbar kväll på dansen,och nita din man om han inte tycker tattoon duger;)

5 kommentarer:

Jessica Jejja sa...

Supersnygg!!!

Stine sa...

Riktigt snygg!! Hehe ja jag tror man blir lite fascinerad av sånna program (crime) för man kanske inte riktigt förstår hur de funkar i huvudet på dem.. Jag ääälskar criminal minds de har en hel del verklighetsbaserat. En person de nämde i ett program var Ed Gein jag hade inte hört talas om honom innan. Skickar en länk:))). http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Ed_Gein

Trevlig dag!!:))/ Jennygummans syster

Stina sa...

Ja de har en massa verklighets förankringar,Ed Gein är så överskattad,han mördade bara en människa och var sedan en modellfånge på psyket tills han dog. Kolla upp folk som Albert Fish istället. Finns ett par goa dokumentärer om honom på youtube. Det skulle kunna vara den mest störda jag har hört talas om. Monte Rissel som började våldta när han var 14 år och som sen övergick till att mörda dem med,the chessboardkiller som mördade allt han kom i kontakt ed för att fylla ett schackbräde,Jerome Brudos som var en helt vanlig kille utåt,hängde och våldtog folk i sitt garage. The list goes on,,,

Stine sa...

Ja de jag tyckte var sjukt var sakerna Gein gjorde m kropparna han grävde upp typ halsband av läppar el vaginor:D då e man sjuuuk;)). Åhh då ska jag kolla dem eller inte kunde fan knappt sova efter en dokumentär m Richard Ramirez o han e nog inte den värsta precis:))

Stina sa...

nä änsålänge är albert fish värst för mig. Sexmördar en liten flicka,äter upp henne och skickar sen ett hånande brev till föräldrarna med detaljer om vad han gjort och hur hon smakade. Ed gein ville bara inte vara ensam,,,mer logiskt.