Sidvyer, senaste månaden

torsdag 9 juni 2011

Man kan faktiskt tvätta håret med bara balsam,,,

Helt sinnes llåter det men det funkar faktiskt!! Kallas balsammetoden och det är inte så konstigt eller svårt alls! Man får dessutom en mjuk fin hårbotten av det och det är jag i desperat behov av! Sen lite gel däri som inte innehåller alcohol Denat,sen mår håret mumma:) Lånade bilderna från lockigt.se där ni kan läsa allt om detta:)

8 kommentarer:

Maja sa...

omg, men mitt hår kommer nog döt fett döden..

Carolina sa...

Ja det där är en välbeprövad metod, ja inte för mig då, mitt hår är ju näst intill spikrakt så skulle inte fylla något syfte. Men vet fler med lockar som kört på balsammetoden och blivit sjukt nöjda!

Stina sa...

nej,håret blir faktiskt inte flottigt Maja! Och Carolina,det står hur man gör med rakt hår med:) men det kanske är glansigt redan:)

Helén sa...

Har kört med den metoden i över ett år och den funkar skitbra!

My Henriksson sa...

Hur hittar du allt Stina? Jag måste prova denna metoden, kanske kan man få lite mjukhet och glans till sina korkskruvar!

Helen sa...

Balsammetoden är jättebra. Håret blir lite konstigt i början men sen blir det jättefint! Har kört i omgångar, blev inte lockigare men håret blev finare. Ska nog gå på det igen i sommar.

Anonym sa...

Det låter ju superbra!
Vad för balsam ska man använda?

Vilket märke som helst? :)

Stina sa...

Nä gå in på balsammetoden.nu och se vilket sistaschampoo du ska använda och vilka balsam som är ok:) det går INTE med vilket som:)