Sidvyer, senaste månaden

söndag 19 juni 2011

Min fru har gift sig!!

Ja,nu  var jag redo att lämna henne i Stefans trygga händer. Han har bevisat att han kan ta hand om henne så som hon förtjänar och behöver,och hon vise versa,så  lördagen den 18 juni gav jag och Terese pappa Hans bort henne(Hans skötte detdär med att gå fram till altaret)
Chefen och jag piffade till oss (utan kavaj,KATASTROF!!) och drog tillsammans med Pålie och Stefan till kyrkan (tackar för sjutsen , Rickard Bro)

Stefan var redan på plats och Marielle(fru toastmaster) delade ut de dö snygga bruksanvisningarna för kyrkan(inget jag går till  gärna eller ofta)
Det  hela var en väldigt enkel lättsam ceremoni  som inte tog mer än en halvtimme och bruden var BLÄNDANDE vacker!!! Jag spenderade halvtimmen med att stirra i taket för att inte börja böla(Varför gör man det på bröllop??)


Dottern Felicia och Brudtärnan Heidi var sjukt  fina och man får vara imponerad av Felicia som gjorde detta som  inget alls,9 år gammal!
Vädret älskade oss även detta bröllopet och höll sig  skitbra tills alla var under tak,vi tackar för detta!


Vad ska man säg? Terese var så vacker man kan vara  på den stora dagen,,inte för att jag någonsin sett henne på något annat sätt,,det finns inte.


Stefan gick all in med matchande lädernithandväska,något som kommigt på senare dar,efter svensexan där män gärna bondar och gör vuxna saker ihopa.  Fotobevis senare på kvällen  visar på att min teori stämmer.

Väl tillbaka på Ågården där festen skulle hållas stod stora grillar och värmeplattor  redo att mata alla!  Helt sinnessjukt bra mat  med bra service,jag måste få nummret till grillmästarn,det var det bästa storkok jag sett.
Toastmaster TC och Marielle hade fixat ett skitbra programm för alla talare,och tillockmed jag slängde in ett spontantal när jag såg att ingen blev skjuten  för att de försökte. Jag tror inte att jag kunde vara mer nervös än de flest andra som ville tala. Än en gång tittade jag i taket när Terese bror gav ett kort kärleksfullt klumpen-i-halsen tal  där han helt enkelt fick fram att han älskade dem två. Hur fint får det bli?
Bordsgrannar blev Stefan och Pålie och Bagaren och hans fjella,det bästa sällskapet man kunde tänka sig!!Stefan sprang och spontan bröd medans vi andra försökte festa lite,men man har inte hjärta att säg till det lilla livet?

Jag fick ihopa 400+ foton,så illa att min kamera skrek efter ett par timmar. Jag har upptäckt att en systemkamera inte tar så mycket plats som man tror och att den alltid är GULD att ha dagen efter,om inget annat i utpressnings syfte.
Nedan,fina fina alltid lika glada Maritha och hennes goa man Rickard,med tillhörande syster Kattis:)
Traditionen bjuder att när bruden reser sig för att pudra näsan är det free for all (flickor då) att springa fram och hångla på brudgummen,och tvärtom. Vissa medlemmar av svensexan såg detta som sin sista chans att visa sin manskärlek för Stefan. De har helt enkelt inte fattat att "bastuklubben för mogna män" ersätter "ogifta mäns sällskap" framöver och att de inget behöver frukta,,,
Skoleken lektes också och det var inte många frågor som de missade på faktiskt,,troligen för att Terese dubbelsäkrade??Mer hångel. Nu VET man att det är senare på kvällen,när tillockmed Kapten vågar visa manskärlek.


Byggarbröderna Tunnan och Stefan har något speciellt,något en kvinna aldrig kan ersätta,,det är riktig kärlek.  NOtera känslan på fotot,,,där tiden står still för de små liven,,ja i sanning ett ögonblick att minnas.

Jag hade ju då ritat monogrammet till di två,och det satt lika fint på tårtan som på armarna på dem:)

Marshmallows tävling ,den gamla traditionen hölls även denna kvällen ,,,inget jag var avundsjuk på. Efter buffé och tårta kan det betyda slutet för magsäcken;)!!


Gissa vem som vann?


Sen minglade bruden och gummen allt vad de kunde!!


Rögepaus med den alltid trevlige Fede Stefan och Fredrik Bagare!

Bröllopsdansen var Curley Sue ,,,,vad annars;)
Frugan har nojjat sen i Januari att klänningen var för låg i ryggen och att det skulle se konstigt ut med valkar och diverse,,,alla ANDRA fattar inte ett skit av vad hon menar,,jag menar,bara titta på den,,,marvellous!

Sen jävlar DÅNSADES det!!(ja jag vet att det säkerligen kommer att komma ett mess från tomelilla om detta fotot,,men stefan jag har bara sånna på dig!!??)Pappa Hans bjöd upp och jag är fan inte sämre än att jag försöker iaf! Hahahahahah hans fötter ser  mer ut som ett durkslag än just fötter idag,men det såg normalt ut på stillbilder iaf! På foto ser det ut som om vi dansar,i verkligheten ser det mer ut som en uppvisning i bästa  försvarsteknik när du samtidigt joggar panikartat. Vi buggade dvs.


Heidi som alltid är snyggast på stället fick det mer att se ut som en dröm, som en sommarnattsdröm:)
Damn girl:)

Min surprise visit vid groggbordet med kameran avslöjade  varelser i mörkret,flockandes som banonflugor kring Jägermeistern. (Note to self,ta mä smäcken nästa fest)

 DJ:n ansåg nog att  vi alla var medelålder och slet fram godingar som Det bästa av Tomas ledin(en kort jävla skiva kan jag säg), sommartider och,,,fågeldansen.Det förklarar en del av de mongoloida poserna.

En timme senare,,,

Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att Fredarp var på väg att hångla på bruden? Det var KÄRLEK i Kaptens ögon  i slutet av kvällen,,eller var det Jäger,,,samma lika.

Det var en underbar kväll som aldrig blev tråkig för oss besökare,och vi åkte hem just som det var på topp,den bästa tiden att åka hem!
JAg är så tacksam att jag slapp vara tärna och att vi fick dela denna dagen md Stefan och Terese. Större saker kommer nu för dem 2,,detta vet jag ochvi ska stå vid deras sida i vått och torrt som vänner gör ,i gott och ont!!

4 kommentarer:

Frugan sa...

Jaha...tårar nu igen då!!!!
Så fint du har skrivit.Tack för att du ville göra våra monogram och tack för att du/ni ville dela vår dag.
Jag är så otroligt lycklig.Jag har gift mig med mitt livs kärlek och vi har vänner som inte går av för hackor.Såg även ett riktigt bra foto på Paulie.Sweet!
Tack än en gång.Du är guld värd!<3

Emma Landqvist sa...

WAOW! Stina och Fredrik ni var grymt fina men brudparet var ju sååå strålade eleganta :)
Stort varmt grattis till brudparet, länge varde kärlek :)

Anne-Lee sa...

Vilken UNDERBAR brudklänning!! Hon var verkligen strålande vacker!

Marita sa...

Vilka fina bilder - och visst var det en helt magisk dag/kväll, vackraste brudparet, härliga gäster - jag fick med mig brustabletter från emergency kit på toan :)
De va bra att ha!