Sidvyer, senaste månaden

fredag 4 maj 2012

Fingrar och tår

Har inte bloggat på någon dag nu,det har varit fasligt mycket med hus,hoj,bil,kunder och lita annat samtidigt som min hand är svullen och ömmar en massa. Detta i sin tur har gjort att jag inte kunnat gymma som jag bör och det gör mig alltid ilsk!
Helen hoppade in på en lucka och fick sin nyckel till mickes lås:) Tänk att få en sådan kärleksförklaring av sin man eller hustru?


Idag fick jag åka in och få min hand sprutad. Det har  varit ett rent helvete i en månad nu,och när jag ringde in så var det för att fråga om den envetna febern och om man kunde ta cortison så. De verkade brydda och ville ringa tillbaka efter att de pratat med läkare. Sjuksyster ringde tillbaka och konstaterade att läkare borde träffa mig och att jag samtidigt behövde sprut tid. Javisst,,,idag fick jag sprutat ett finger av en ganska autistisk läkare,sen var det bra  med det. de hade glömt att boka tid för konsultation. Jaja,sålänge jag inte är döende så antar jag att det är ok. Man blir bara lite trött på att vården glömmer,missar och skiter i en när man behöver dem. Fick tvinga till mig lite svar och blodprover för att allt skulle kollas upp,men ja,,hahah de lär glömma;)

Inga kommentarer: