Sidvyer, senaste månaden

söndag 13 maj 2012

Los Cruising 2012

Den 12 Maj brukar alltid vara ett magiskt datum i Ystad,och här hemma. Den 12 maj föddes min baby:)!!(och hans tvillingsyster,något jag tycks glömma varenda jäkla år!)
Det faller sig så sweet att Ystad Cruising infaller då med,ett helt fint event där hundratals jänkebilar samlas på sockerbruket i Köpingebro,festar lyssnar på guttig musk och sen kör in till Ystad för att terrorisera gaotorna där. Eller ja,,förr terrade dem mer gatorna,nu har regler och lagar satts upp så inga volvo 240 eller bil av annat fabrikat än amerikanskt får vara med i köpingebro och inga VAN:s får heller vara med (för mycket ölkapacitet,något lite elakt mot entusiasterna som har en van)
Jag dumpade Kapten i Sköld och Jonte Myras pålitliga(?) vård och körde hem med minin,,,råkade stänga på radion och Radio Active fullkomligt vrålade ut  gamla klassiker som "whole lotta shaking" "rock´n roll" och "good golly miss molly" och jag blev biten,,,
Körde hem och skickade ett litet mess till Kapten om att man bli sugen på att Cruisa,,och han ,som den gentleman han är erbjödmig genast nycklarna till,,:

El Camaro!Nervös som ett sär och helt sprittig i magen (har kört den en gång av rent nödtvång) hoppade jag in och cruisade loss! UNDERBART roligt!! Som brud bakom rattn får man så välsignat många "Visa pattarna" och busvisslingar,något som inte kommer helt lätt efter 35! Man kände sig tillbaka hemma i Hörby förfan:)


Det var riktigt skitt väder hela dagen men på kvällen ordnade det upp sig riktigt ok,så jag antar att festen ute på Öja blev svinig;) Lånade ett foto av Clitorin och Jenny och Per här:)
Plockade upp de tre musketörerna igen och cruisade rundor i stan. Vi råkade på en herre i en Polo som var så uppretad över alla raggarsvin att han hade mindre epeleptiska anfall i bilen . Det hjälpte inte. I ett hav av slagskäåå är en optimistjolle med en  fradgande kapten fortfarande inte skrämmande. Raggarna mobbade mannen tills han matchade sin vinröda polo i huvet. Sjukt underhållande.
Vilken grej:) Vilken sjuuukt rolig bil! Jag fik strikta order om att börna,och jag har då aldrig börnat i hela mitt liv,men jag gav det ett ar försök. Inte min bil,och det var Kaptens order. Måste öva mer,,yess måste öva mer.
Tack för åkturen och grattis på fölsedagen baby:)2 kommentarer:

Gunilla De luxe sa...

Haha, "visa pattarna" det får man sällan höra i Stockholm numera, här har de övergått till "visa fittan får du popcorn", men så har ju raggarna här blivit lite konstiga på senare år också.. /Gunilla De luxe

Stina sa...

hahahaha det är faktiskt mest bara visa fittan här med,,inte ens popcorn får man!